AVAST Mobile Security & Antivirus Free

Az AVAST Mobile Security & Antivirus nevű Android program segítségével sokkal biztonságosabbá teheted készülékedet. Rengeteg hasznos, speciális funkcióval el van látva. Hívásblokkolás, SMS szűrés, tűzfal, alkalmazáskezelő/blokkoló, biztonsági tanácsadó, hálózat figyelő… Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Mivel az Android operációs rendszert futtató készülékek is komoly veszélynek vannak kitéve, azokon is érdemes valamilyen megbízható programot futtatni a megfelelő biztonság eléréséhez. Az AVAST Mobile Security & Antivirus rengeteg speciális opciót biztosít ennek megvalósításához.

Képes felismerni és eltávolítani a ma legveszélyesebbnek tekinthető vírusokat, akár időzített keresések is lefuttathatóak így egyszeri konfigurálás után teljesen önállóan látja el a rá bízott feladatokat.

Jellemzője, funkciók:

Van néhány jellemzője az AVAST Mobile Security & Antivirus-nak amiben mindenképp kiemelkedik a hasonló jellegű Android programok listájáról, mégpedig az hogy tűzfalat is tartalmaz, amivel kézzel hozhatóak létre egyedi házirend szabályok. Hálózatfigyelőjével mérhető a ki illetve bejövő adatforgalom mennyisége, biztonsági tanácsadója abban tud segíteni, hogy lehet még biztonságosabban használni a mobilt, az egyes telepített alkalmazásokról adatvédelmi jelentést is szolgáltat.

Az AVAST Mobile Security & Antivirus segítségével korlátozhatóak a programokhoz, beállításokhoz való hozzáférés, ezt külön Pin kóddal lehet lezárni.

Funkcionálisan merőben többet nyújt a CM Security For Android megoldásánál. Ha a Windows-ra készített változat elnyerte a tetszésedet, akkor itt a mobil kiadás.

Az AVAST Mobile Security & Antivirus egy tűzfalat, hívásblokkolót, alkalmazás zárolót, biztonsági tanácsadót, hálózat figyelőt is tartalmazó Android vírusirtó program. Ingyenes futtatás esetén néhány funkciója nem érhető el.

AVAST Mobile Security & Antivirus

AVAST Mobile Security & Antivirus összefoglaló:

 • Android vírusirtó program
 • tűzfal
 • hálózat figyelő
 • hívásblokkoló
 • alkalmazás zároló
 • biztonsági tanácsadó
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware ) -alkalmazáson belüli vásárlás lehetősége
 • Hivatalos oldal: https://www.avast.com/hu-hu/free-mobile-security

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AVAST Mobile Security & Antivirus
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • avast! Free Antivírus 21.7.24812021-09-09 avast! Free Antivírus 21.7.2481 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]
 • AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program2015-05-13 AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program (0)
  Az AMC Security- Antivirus, Clean egy vírusvédelmi és karbantartási lehetőségekkel biztosított fejlett applikáció mobilra. […]
 • CM Security For Android2015-02-22 CM Security For Android (2)
  A CM Security For Android egy fejlett víruskereső és eltávolító program mobilra. Ez a Free alkalmazás minden olyan eszközt biztosít […]
 • Avast! Pro Antivirus 21.7.24812021-09-09 Avast! Pro Antivirus 21.7.2481 (0)
  Az Avast! Pro Antivirus általános számítógép használat mellett normál védelmi módokat biztosít az adataink, illetve internetes […]
 • Comodo AntiVirus 12.2.2.80122021-07-04 Comodo AntiVirus 12.2.2.8012 (0)
  A Comodo AntiVirus a rosszindulatú szoftverek, vírusok eltávolítására és azok későbbi rendszerbe jutásának megakadályozására lett […]