Blog

DVB-S, DVB-T Tuner hardverekhez használható a Soft4Boost TV Recorder

A szoftver nem csak a műsorok felvételére használható fel hanem az azok megtekintését, illetve néhány kényelmi eszköz egyszerűbb elérésére is felhasználható. Igaz rengeteg hasonló szoftver szerezhető be, az alábbi verziót is érdemes kipróbálni mivel stabil eszköz, hogy DVB-S, DVB-T tunerekkel tudjuk használni a Soft4Boost TV Recordert.

Ezt az illesztő szoftvert is használhatod ha a számítógéped tartalmaz DVB-S, DVB-T tunert, a PC-vel szeretnél TV műsorokat megtekinteni. Nagyon egyszerű a használata, csak az installálására van szükség, majd a csatornák keresésére, illetve a rendszerezésükre. A modern, remekül kezelhető felhasználói felületen nagyon egyszerűen tudsz műsorokat felvenni, azonnali, illetve időzített módszerrel, a Soft4Boost TV Recorder megoldása csak a legfontosabb funkciókkal rendelkezik, ha csak a műsorok megtekintésére van szükséged, esetleg felvennéd azokat, az alábbi program is tökéletes ehhez.

Ha mégis több funkciót szeretnél használni DVB Tunert tartalmazó számítógépeddel, akkor egy hasonló feladatra kitalált alternatívát javasolt választani.

Hardver támogatás szempontjából a jelenleg megvásárolható modellek mind megtalálhatóak ezen a listán, illetve rendszeres fejlesztés alatt áll.

A Soft4Boost TV Recorder legújabb kiadása innen szerezhető be. Magyar nyelven is futtatható, néhány percen belül be is tudod állítani.

DVB-S, DVB-T Tunerekhez kiegészítő: Soft4Boost TV Recorder


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
DVB-S, DVB-T Tuner hardverekhez használható a Soft4Boost TV Recorder
Szerző
Leírás
Ezt a szoftvert kell használnod ha a PC-den nézel DVB-T tuner kártyával TV műsorokat.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá