Dooble Portable 1.56

A Dooble Portable egy telepítés nélkül futtatható füles elrendezéssel tervezett Webkit alapú böngésző. Rengeteg hasznos beállítást tesz elérhetővé, sőt extrájaként akár fájlkezelőt is elő lehet belőle csalogatni. Támogatja az Offline böngészés lehetőségét is.

Minden szemeteléstől mentesen futtatható kis erőforrás igénnyel bíró rengeteg hasznos funkcióval felszerelt böngésző a Dooble Portable, ami alapértelmezés szerint Webkit motort használ.

A Dooble Portable letöltése után a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd innentől gyakorlatilag azonnal futtatható. Természetesen a kínálatunkban a Dooble Portable hagyományos installálható változata is elérhető.

A böngésző sajnos Magyar nyelvi támogatással nem bír, de ez talán annyira nem tekinthető negatív tulajdonságnak mivel a kezelőfelülete és az egyes menüpontok jól megtervezettek, navigálhatóak.

A Dooble Portable is támogatja a privát böngészés lehetőségét, szükség esetén Offilne szolgáltatásokat is biztosít, nagyobb méretű fájlok letöltését egy beépített Letöltés kliens teszi sokkal könnyebbé. Amiben még eltér a hagyományos böngészőktől, az a tulajdonsága, hogy egyetlen kattintással lehet előcsalogatni fájlkezelő funkciót belőle, ahol a szokásos munkafolyamatok válnak elérhetővé, a fájlok mozgatása, törlése, átnevezése.

Természetesen mint a hasonló böngészők, ő is támogatja, hogy a favorizált oldalakat hozzá lehessen adni a kedvencekhez, megváltoztatható az alapértelmezett kezdőoldal. A felső eszköztárán helyet kapott egy beépített kereső, itt könnyen módosítani lehet az alapértelmezett keresőmotort. Természetesen ezen a listán a Google is felfedezhető.

Használhatsz Proxy-kat, át lehet tekinteni a korábban meglátogatott oldalak listáját, szükség esetén törölni lehet azokat. A beállítások ezen területén limitálni lehet a gyorsítótár méretét is.

Telepítés nélkül használható böngésző még a Google Chrome Portable, illetve a Cyberfox Portable, az utóbbi kifejezetten 64 bites operációs rendszert futtató PC-kre lett tervezve.

A Dooble Portable egy Webkit alapú, hordozható böngésző, ami akár egy USB adathordozóról is futtatható kis erőforrás mellett. Offline böngészés, Proxy támogatás, illetve beépített fájlkezelő funkció jellemzi.

Dooble Portable

Dooble Portable Összefoglaló:

 • Webkit alapú böngésző
 • nem kell telepíteni
 • Offline böngészési lehetőség
 • proxy támogatás
 • füles elrendezés
 • fájlkezelő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://dooble.sourceforge.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Dooble Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Dooble 1.562016-05-04 Dooble 1.56 (0)
  A Dooble egy intuitív, gyárilag rengeteg hasznos funkcióval felszerelt Webkit alapú böngésző, ami az egyszerűségre és a hatékonyságra […]
 • 360 Browser 13.1.13922021-06-09 360 Browser 13.1.1392 (0)
  A 360 Browser egy könnyed, biztonságos böngészőmotor ami a füles elrendezésen felül Pop-up blokkolót és reklámszűrő funkciót is […]
 • Maxthon 6.1.2.10002021-05-09 Maxthon 6.1.2.1000 (0)
   A Maxthon böngésző egy gyors oldalbetöltődést biztosító szinkronizálási lehetőségeket nyújtó remek szoftver. Választható Webkit, […]
 • Polarity Browser 10.0.42021-03-15 Polarity Browser 10.0.4 (0)
  A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]