Dooble 1.56

A Dooble egy intuitív, gyárilag rengeteg hasznos funkcióval felszerelt Webkit alapú böngésző, ami az egyszerűségre és a hatékonyságra koncentrál. Amiben eltér a hasonló programoktól, az a számos testre szabási lehetőség és a gyorsaság. A fejlett letöltésvezérlőjével egyszerűbben kezelhetőek a nagyobb méretű fájlok. Free alkalmazásként próbálható ki.

Egy kevésbé ismert, böngésző a Dooble ami nem csak hogy kényelmes, gyors böngészést tesz lehetővé, hanem kellő hangsúlyt fektet a biztonságra is.

A Dooble Letölthető hagyományos telepíthető változatban, illetve több gépen is futtatható hordozható kiadásban ami a használata során nem szemeteli a gépet, az felmásolható egy USB kulcsra is.

A Dooble kezelőfelülete a hasonló böngészőkre jellemző navigációs szervekkel rendelkezik, a felső eszköztárában találhatóak az általa elérhető funkciók elérésének lehetősége. A böngésző tartalmaz egy fejlett letöltésvezérlő klienst, ami hatalmas segítség tud lenni nagyobb méretű fájlok mentéséhez. A gyakran meglátogatott oldalakat hozzáadhatod a kedvencekhez, néhány kattintással tudod eltávolítani a korábban begépelt oldalak listáját és minden olyan előzményt amik ezzel jártak. A beállításoknál lehetőség van saját Proxy-t megadni, blokkolhatóak a sütik, felugró ablakok, de szükség esetén azt is meg lehet adni, hogy kizárólag HTTPS protokollt vegyen figyelembe.

A Dooble beállításainál még az is konfigurálható, hogy milyen betűcsalád szerint jelenítse meg a betöltött oldalakat. Van még egy különleges szolgáltatása, ami mindenképp említésre méltó, mégpedig az hogy szükség esetén alternatív fájlkezelőként is lehet használni, ott a szokásos fájlkezelési feladatokat lehet ellátni. Átnevezés, esetleg törlés.

Ha inkább a népszerűbb böngészőket tartod szem előtt, választhatod a Mozilla Firefox, vagy a Slimjet nevű programot, ami szintén alapértelmezés szerint rengeteg szolgáltatást biztosít.

A Dooble egy WebKit motorra épülő különleges funkciókkal felszerelt böngésző, amiből elérhető hordozható kiadás. Talán az egyetlen negatív tulajdonsága, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Dooble

Dooble Összefoglaló:

 • WebKit alapú böngésző
 • hordozható változatban is elérhető
 • beépített letöltés kliens
 • fájlkezelő
 • rengeteg speciális beállítás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://dooble.sourceforge.net/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Dooble
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Dooble Portable 1.562016-05-05 Dooble Portable 1.56 (0)
  A Dooble Portable egy telepítés nélkül futtatható füles elrendezéssel tervezett Webkit alapú böngésző. Rengeteg hasznos beállítást […]
 • QupZilla 2.2.52018-01-30 QupZilla 2.2.5 (0)
  A QupZilla egy WebKit motorra épülő rendkívül gyors böngésző ami hasznos kiegészítőkkel lett ellátva a könnyebb és testre szabottabb […]
 • SlimBoat 1.1.542015-02-08 SlimBoat 1.1.54 (0)
  A SlimBoat egy remek, gyors böngésző, ami rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Tud szinkronizálni, automatikusan űrlapokat kitölteni, […]
 • Lunascape 6.15.12017-05-25 Lunascape 6.15.1 (0)
  A Lunascape egy speciális böngészőmotor, ami abban tér el a hasonló alkalmazásoktól, hogy három motor között lehet választani. ( […]
 • 360 Browser 7.5.2.1102014-09-26 360 Browser 7.5.2.110 (0)
  A 360 Browser egy könnyed, biztonságos böngészőmotor ami a füles elrendezésen felül Pop-up blokkolót és reklámszűrő funkciót is […]