dooble.sourceforge.net Szoftverek listája - SzoftHub.hu

dooble.sourceforge.net

 • A Dooble Portable egy telepítés nélkül futtatható füles elrendezéssel tervezett Webkit alapú böngésző. Rengeteg hasznos beállítást tesz elérhetővé, sőt extrájaként akár fájlkezelőt is elő lehet belőle csalogatni. Támogatja az Offline böngészés lehetőségét is.

  Dooble Portable 1.56

  A Dooble Portable egy telepítés nélkül futtatható füles elrendezéssel tervezett Webkit alapú böngésző. Rengeteg hasznos beállítást tesz elérhetővé, sőt extrájaként akár fájlkezelőt is elő lehet belőle csalogatni. Támogatja az Offline böngészés lehetőségét is.

  olvasd tovább...

 • A Dooble egy intuitív, gyárilag rengeteg hasznos funkcióval felszerelt Webkit alapú böngésző, ami az egyszerűségre és a hatékonyságra koncentrál. Amiben eltér a hasonló programoktól, az a számos testre szabási lehetőség és a gyorsaság. A fejlett letöltésvezérlőjével egyszerűbben kezelhetőek a nagyobb méretű fájlok. Free alkalmazásként próbálható ki.

  Dooble 1.56

  A Dooble egy intuitív, gyárilag rengeteg hasznos funkcióval felszerelt Webkit alapú böngésző, ami az egyszerűségre és a hatékonyságra koncentrál. Amiben eltér a hasonló programoktól, az a számos testre szabási lehetőség és a gyorsaság. A fejlett letöltésvezérlőjével egyszerűbben kezelhetőek a nagyobb méretű fájlok. Free alkalmazásként próbálható ki.

  olvasd tovább...