Android böngésző

Dolphin – Android böngésző

A Dolphin egy különleges, rengeteg hasznos funkcióval ellátott Android Böngésző. A program teljes Flash támogatást nyújt a tartalmak megjelenítésekor, továbbá ami különleges az esetében, hogy lehetőség van vele közvetlenül hozzáférni az App Store-hoz, így vele több ezer új alkalmazást kereshetsz és tölthetsz le. Egyéb funkciók: lehetőség van mozdulatvezérléssel irányítani, kedvencek támogatás, illetve megosztási lehetőségek. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.

Ha egy gyors, megbízható böngészőt keresel az Androidot futtató mobilodra, vagy táblagépedre, akkor itt a Dolphin. Ezzel az Android böngészővel sokkal rugalmasabban egyszerűbben, széleskörűbben tekintheted meg a téged érdeklő tartalmakat.

A Dolphin letöltése és telepítése után egy egyszerű, de egyben jól navigálható kezelőfelület fogad, ahol egy egyedi kezdőképernyő fogad, ahová akár új oldalak linkjét is megadhatod. Lehetőség van vele privát munkameneteket indítani, tilthatóak adott multimédiás tartalmak betöltődése, így gyorsabban alacsonyabb sávszélesség mellett lehet betölteni tartalmakat.

A Dolphin böngésző lehetőséget biztosít arra, hogy további kiegészítők hozzáadásával funkcionálisan tovább lehessen bővíteni, szerencsére rengeteg Plugin között lehet választani.

A Dolphin nagyon egyszerűen navigálható, gesztusvezérléssel, külön kiegészítő nélkül tölthetőek be a Flash alapon futó tartalmak, de ha olyan oldallal találkoztál, amit meg szeretnél osztani a barátaiddal, arra is módod van.

Hasonló remek tulajdonságokkal bíró Android böngésző a EC Browser – EC Web Explorer, illetve a FlashFox – Flash Browser aminek az egyik előnyös jellemzője, hogy szintén teljes támogatottság mellett futtathatóak a Flash alapú tartalmak.

A Dolphin egy Flash támogatottsággal bíró ingyenes, Magyar nyelvű, kedvencek támogatást nyújtó Android böngésző, vele közvetlenül hozzáférhetsz az Apps Store-hoz, kezdeményezhetsz új programok letöltését. Privát, Éjszakai mód, egyedi kezdőképernyő jellemzi.

Dolphin

Dolphin Összefoglaló:

 • Android böngésző
 • Flash támogatás
 • Link megosztási lehetőség
 • Éjszakai mód
 • Plugin támogatás
 • Mozdulatvezérlés
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.dolphin.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Dolphin
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FlashFox – Flash Browser 40.0.32015-09-03 FlashFox – Flash Browser 40.0.3 (0)
  A FlashFox - Flash Browser egy különleges böngészőmotor mobilra ami nagyobb támogatottságot biztosít a Flash tartalmak […]
 • Remo Recover FREE Edition 6.0.0.2342024-06-23 Remo Recover FREE Edition 6.0.0.234 (0)
  A Remo Recover FREE Edition egy fejlett algoritmusú ingyenes törölt adat helyreállító ami SD, SSD, USB, Flash meghajtókhoz, illetve […]
 • K-Lite Codec Pack Full 18.4.02024-06-23 K-Lite Codec Pack Full 18.4.0 (0)
  A K-Lite Codec Pack Full egy teljes körű kodek támogatással rendelkező csomag, neki köszönhetően az összes létező film illetve videó […]
 • Sigil 2.2.12024-06-23 Sigil 2.2.1 (0)
  A Sigil egy nyílt forráskóddal beszerezhető eBook szerkesztő és tervező program. A szoftver rengeteg olyan profi szerkesztő irodai […]
 • HotBin 2.10.0.02024-06-23 HotBin 2.10.0.0 (0)
  A HotBin egy különleges szoftver amivel egyszerűbben lehet elérni Windows rendszeren a lomtárat. A Free alkalmazással hatékonyabban […]

Szólj hozzá