FlashFox – Flash Browser 40.0.3

A FlashFox – Flash Browser egy különleges böngészőmotor mobilra ami nagyobb támogatottságot biztosít a Flash tartalmak megjelenítéséhez. Ez az Android program is tud szinkronizálni, támogatja a privát munkameneteket, további kiegészítők adhatóak hozzá. Free alkalmazás létére tud mindent ami csak szükséges.

Mobilra szánt böngészők esetén is azok a programok számítanak népszerűnek, amik egy felületen ötvözik az egyszerűséget és a használhatóságot. Ha ez számodra is fontos szempont, kipróbálhatod a FlashFox – Flash Browser nevű, kifejezetten Androidra létrehozott alkalmazást.

Egyszerű, letisztult felhasználói felület jellemzi, ráadásul Magyar nyelven is tud. Funkcionálisan szinte mindent tud amire csak szükség lehet.

Mint a nagyobb nevek, ő is támogatja a privát böngészést, tud szinkronizálni, ha egy kicsit többet szeretnél belőle kihozni, kiegészítőkkel látható el.

Ha fontosnak érzed mobil böngészés során adott oldalakat hagyományos asztali nézetben is el lehet érni. Ez egyszerűen aktiválható.

A FlashFox – Flash Browser adatvédelmi beállításainál tilthatóak a sütik, menthetőek a korábban használt jelszavak, az azokhoz való hozzáférés mesterjelszó használatával védhető le. Amiben többet nyújt a hasonló megoldásoktól az, hogy nagyobb hangsúlyt fektet Flash alapú tartalmak megjelenítésére, teljes HTML5 támogatást biztosít és ezt mind további kiegészítő vagy alkalmazás nélkül.

Hasonlóan rugalmas használatot biztosít akárcsak a UC Browser For Android.

A Boat Browser for Android-hoz hasonlóan meghatározott tartalmak menthetőek későbbre offline eléréshez.

A FlashFox – Flash Browser egy Androidra szánt remek kis böngésző, ami Flash támogatással, szinkronizálási opciókkal, Magyar nyelvi támogatással áll a kipróbálói számára elérhetővé.

FlashFox - Flash Browser

FlashFox – Flash Browser összefoglaló:

 • Böngésző Androidra
 • szinkronizálás
 • Flash, HTML5 támogatás
 • speciális beállítási módok
 • további kiegészítők adhatóak hozzá
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FlashFox - Flash Browser
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Dolphin – Android böngésző2017-01-09 Dolphin – Android böngésző (0)
  A Dolphin egy különleges, rengeteg hasznos funkcióval ellátott Android Böngésző. A program teljes Flash támogatást nyújt a tartalmak […]
 • Brave 1.14.812020-09-18 Brave 1.14.81 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]
 • ProgDVB 7.35.82020-09-18 ProgDVB 7.35.8 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • Tablacus Explorer 20.9.182020-09-18 Tablacus Explorer 20.9.18 (0)
  A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, […]
 • Process Monitor 3.602020-09-18 Process Monitor 3.60 (0)
  A Process Monitor nevű program segítségével valós időben tudod nyomon követni azokat a folyamatokat amik futnak a háttrében. A […]