Maxthon For Android

A Maxthon For Android segítségével gyorsan, biztonságosan tekintheted meg a téged leginkább érdeklő oldalakat. Ez a Mobil változat. Az alábbi Android program rengeteg funkcióval fel van szerelve, több nézetmódot, privát munkafolyamatokat, éjjeli módot is tartalmaz. Olvasó módban eltüntethetőek az oldalakról a hirdetések is. Igény esetén a képek betöltése is tiltható. Fájlmegosztás opcióval.

Mobilos böngészés esetén is fontos lehet hogy a kívánt oldal megfelelő sebességgel töltődjön be, igény lehet extra funkciókra is. Ha a számítógépre szánt változatot már kipróbáltad, elnyerte a tetszésedet, akkor itt a mobil kiadás, a Maxthon For Android. A Windows-os megfelelője is elérhető a kínálatunkból.

Tudásban olyan lehetőségeket biztosít, amit a nagy márkanevek alapértelmezetten nem biztosítanak.

A Maxthon For Android címsora nem csak a címek megadására szorítkozik, hanem igény esetén kulcsszavas kereséseket is lehet indítani, a fontosabb tartalmak azonnal hozzáadhatóak a kedvencekhez, így később a lehető legkevesebb erőfeszítéssel érhetőek el újra. Az érdekességei közzé tartozik, hogy maga a felhasználó választhat úgymond „ User Agent „ nézetmódot, itt Android, Asztali, iPad, vagy egyszerűen tiltási lehetőség érhető el. Olvasó módban könnyebben tekinthetőek meg azok az oldalak amik inkább a szöveges jellegű tartalomra összpontosítanak, sőt van ennek a „módnak” egy előnye, mégpedig az, hogy az ott található reklámok egyszerűen elrejthetőek.

A Maxthon For Android programmal egy adott időben több oldal is megnyitható, az azok közötti navigáció fülek segítségével tehető könnyebbé. Privát módban az adott munkafolyamat előzményei nem kerülnek mentésre, az ablak bezárásával az automatikusan törlésre kerül.

Ez az Android program speciális vezérlési módokat is támogat, ujjmozdulatok rendelhetőek adott funkciókhoz, így a lehető legkényelmesebb használatot teszi lehetővé. A Maxthon For Android tudásban kiegészítők hozzáadásával tovább „okosítható”. Ha telepítve van készülékedre QR-kód olvasó, vele közvetlenül megnyithatóak az esetleges honlap címeket tartalmazó adatok is. Ezt a címsorából lehet kezdeményezni.

Talán ismertségben nem veszi fel a versenyt a Chrome For Android vagy a Firefox For Android böngészőkkel, de a bőséges funkciókínálata révén mindenképp érdemes kipróbálni.

A Maxthon For Android egy mobilra kifejlesztett gyors, biztonságos, nagy tudás birtokában lévő böngésző, ami rengeteg speciális beállítást szolgáltat. Magyar nyelven is tud.

Maxthon For Android

Maxthon For Android összefoglaló:

 • Böngésző Androidra
 • füles elrendezés
 • intelligens címsor
 • szinkronizálás
 • fájlmegosztás
 • privát munkamenet
 • választható nézetmód
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://hu.maxthon.com/

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Maxthon For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Maxthon 6.1.2.30002021-09-24 Maxthon 6.1.2.3000 (0)
   A Maxthon böngésző egy gyors oldalbetöltődést biztosító szinkronizálási lehetőségeket nyújtó remek szoftver. Választható Webkit, […]
 • Maxthon Portable 6.1.2.30002021-09-24 Maxthon Portable 6.1.2.3000 (2)
  A Maxthon Portable egy remek Magyar nyelven is használható hordozható böngésző, ami letöltés menedzsert is tartalmaz. Prémium […]
 • UC Browser For Android2015-09-01 UC Browser For Android (0)
  Az UC Browser For Android egy gyors, megbízható, remekül konfigurálható böngésző mobilra. Biztosít inkognitó módot, fejlett letöltés […]
 • Boat Browser for Android 8.72015-08-25 Boat Browser for Android 8.7 (0)
  A Boat Browser for Android egy mobilra szánt igen nagy tudás birtokában lévő különleges, gyors böngésző. Ez az Android Program […]
 • Calibre 5.28.02021-09-24 Calibre 5.28.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]