Android böngésző

UC Browser For Android

Az UC Browser For Android egy gyors, megbízható, remekül konfigurálható böngésző mobilra. Biztosít inkognitó módot, fejlett letöltés klienst, a felülete skinekkel módosítható. Ez az Android program közösségi média integrációval rendelkezik. Free alkalmazásként futtatható.

Androidos eszközön sem mindig a gyári alkalmazások nyújtják a legjobb megoldásokat, ez igaz a böngészőkre is. Sokszor azok nem biztosítanak elég funkciót, esetleg lassúak. Weboldalak gyors betöltésére, azok rugalmasabb kezelésére egy megfelelő választás az UC Browser For Android, ami számos különleges opcióval van ellátva. Elérhető asztali számítógépekre szánt változata is.

Funkciók:

A kis méretű telepítő rendszerhez való hozzáadása után, csekély erőforrás mellett tud működni, mindamellett biztosítja azokat a lehetőségeket amik ma leginkább szükségesnek tekinthető.

Az UC Browser For Android címsora nem csak adott URL-ek megadására hivatott, hanem közvetlen keresések indítására is. Itt automatikus kiegészítés segéddel teszi gyorsabbá könnyebbé a használatát.

Különlegességei:

-Éjszakai mód, ez a funkciója elsősorban éjszaka lehet hasznos szöveges jellegű tartalmak böngészéséhez.

Fejlett letöltés kliens szolgáltatás:

Képes egyszerre több tartalmat is egy időben kezelni, de attól sem zárkózik el hogy weboldalakat mentsünk el későbbre offline módban való eléréshez, ez az asztali változat esetén is elérhető, akárcsak a Boat Browser for Android böngészőjében.

Közvetlenül indíthatóak privát, inkognitó módban böngészések, ahol kevesebb információt szolgáltatunk ki magunkról, sőt a munkamenet befejeztével az előzmények automatikusan törlésre kerülnek. Ha közvetlen megosztási lehetőségekre is szükséged van akkor a Maxthon For Android-ot érdemes használni.

Az UC Browser For Android, éjszakai, inkognitómódot, fejlett letöltés klienst biztosító Android böngésző, ami a gyorsaságra is kellő hangsúlyt fektet. A kinézetét Skinekkel lehet megváltoztatni.

UC Browser For Android

UC Browser For Android összefoglaló:

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UC Browser For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UC Browser 5.6.13927.10052016-01-14 UC Browser 5.6.13927.1005 (1)
  Az UC Browser egy gyors, széleskörűen konfigurálható rengeteg hasznos funkciót tartogató böngésző. Ez a Free alkalmazás tud […]
 • Vivaldi 6.7.3329.412024-06-12 Vivaldi 6.7.3329.41 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • Tor Browser 13.0.162024-06-12 Tor Browser 13.0.16 (0)
  A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. […]
 • Cent Browser 5.1.1130.1232024-06-06 Cent Browser 5.1.1130.123 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • Cent Browser Portable 5.1.1130.1232024-06-06 Cent Browser Portable 5.1.1130.123 (0)
  A Cent Browser Portable segítségével gyorsan és rugalmasan tudod megtekinthetni a téged érdeklő oldalakat. Különlegességei közzé […]

Szólj hozzá