Chrome For Android

A Chrome For Android egy remek gyors, megbízható böngésző program mobil eszközökre. Tudásban biztosítja azokat a szolgáltatásokat amit az asztali változata nyújt. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, inkognitó móddal megakadályozható az előzmények eltárolása, sőt spórolni tud az adatforgalommal is.

Akik már használják a számítógépükön a szóban forgó böngészőt, azok számára nem nagyon kell részletezni, hogy milyen előnyös tulajdonságokkal bír. Most itt a lehetőség, hogy mobilodon is futtatni tudd a Chrome For Android megfelelőjét, ha eddig nem telepítetted volna.

Kis erőforrás, rendkívül modern felhasználói felület mellett biztosít mindent amire csak szükség lehet. Az oldalak gyors és biztonságos betöltődését szolgáltatja.

A Chrome For Android egyik említésre méltó tulajdonsága, hogy tudja szinkronizálni az asztali számítógépeden található változat előzményeit, kedvenceket, így onnan folytathatod a böngészést, ahol otthon befejezted. Ennek megvalósításához kizárólag egy G-mail fiókra van szükség, illetve arra hogy azt összekapcsold.

A Chrome For Android címsora a hagyományos címek bevitelén felül intelligens keresések kezdeményezésére is felhasználható, ahol kulcsszavak begépelésével kapsz eredményeket, akárcsak a Google Chrome asztali változatánál.

Ha egy olyan munkamenetet szeretnél indítani, amit nem akarsz elmenteni a böngészési előzmények között, továbbá nagyobb biztonságot szeretnél elérni ezalatt, akkor igénybe vehető az úgynevezett inkognitó mód. Az ablak bezárása után minden előzmény automatikusan törlésre kerül.

Mivel a Chrome For Android mobil eszközökre lett készítve problémát jelenthet a nagy adatforgalom generálása, ami extra költséget jelenthet a mobilinternet előfizetői számlán. Szerencsére ebben is segít a böngésző, képes az adatokat tömöríteni ezáltal akár 50%-al kevesebb adat kerül forgalmazásra, ez természetesen függ a tartalomtól is. Könnyedén kezdeményezhetőek idegen nyelvű oldalak fordítása, a Chrome For Android akár hangvezérléssel is irányítható.

A böngésző igen könnyen navigálható, az ujjmozdulatokkal az egyes lapok könnyen mozgathatóak, újak nyithatóak.

A Chrome For Android alternatívájaként az Opera Mini For Androidot, vagy a szintén igen népszerű Firefox For Androidot javasoljuk. Jelenleg ezek a böngészők a legnépszerűbbek.

Összességében a Chrome For Android egy megbízható, gyors, biztonságos böngészőmotor mobil eszközökre, funkcionálisan biztosítja mindazon előnyös szolgáltatásokat mint az asztali számítógépekre szánt megfelelője. Magyar nyelv kis erőforrás jellemzi.

Chrome For Android

Chrome For Android összefoglaló:

 • Android böngészőmotor
 • szinkronizálás
 • intelligens címsor
 • ujjmozdulatokkal való vezérlés
 • az adatok tömörítése, kisebb adatforgalom
 • automatikus nyelv fordító
 • inkognitó mód
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.google.com/chrome/browser/mobile/
Chrome For Android QR-Code

Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítés megkezdéséhez

letoltes_Android

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Chrome For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chrome Portable 91.0.4515.1072021-07-28 Chrome Portable 91.0.4515.107 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Earth Pro 7.3.4.82482021-07-26 Google Earth Pro 7.3.4.8248 (0)
  A Google Earth Pro most minden eddiginél látványosabb módon teszi lehetővé, hogy betekintést nyerj a bolygód minden rejtekébe akár 3D […]
 • Google Chrome 92.0.4515.1072021-07-21 Google Chrome 92.0.4515.107 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Google Chrome Canary 9.0.4498.02021-05-05 Google Chrome Canary 9.0.4498.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • Chrome Cleanup Tool 23.131.22017-12-08 Chrome Cleanup Tool 23.131.2 (0)
  A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek […]