DesktopSnowOK: Ingyenes Windows asztali téma

A szabadon kipróbálható Windows asztali téma programmal, néhány kattintással tudsz létrehozni téli effektusok felhasználásával egyéni környezetet. A telepítést sem igénylő szoftver a DesktopSnowOK egy kattintással aktiválható, illetve szintén ugyan úgy ki is kapcsolható.

A program idővel igen népszerű lesz, mivel rengeteg hasznos jellemző mondható el róla. Nem csak hogy nem kell telepíteni, igen egyszerű a használata, több választható téma effekt között tudsz válogatni, hogy fel tudd dobni a már akár unalmassá váló asztali környezetet. A Magyar nyelven is rendelkezésre álló program beállításainál hóesés effekt esetén az irány, a méret, szín, sebesség is előre beállítható. A DesktopSnowOK egy különleges lehetőséget is tartalmaz, amivel bármikor eltüntethető, majd egy adott időintervallum letelte után újra elindítható a Windows asztali környezet effektezése. Kifejezetten egyszerű a használata, ingyenes, nem igényel telepítést. Próbáld ki most! Töltsd le innen.

DesktopSnowOK: asztali téma Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
DesktopSnowOK: Ingyenes Windows asztali téma
Szerző
Leírás
Remek, jól konfigurálható Windows téma program - DesktopSnowOK...

Kapcsolódó szoftverek