Cseréld le a Windows futtatás funkcióját a Run-Command megoldására

A szoftvert még telepíteni sem kell, látványos módon cserélheted le az operációs rendszer futtatás funkcióját egy több lehetőséget tartalmazó alternatívára. A gyors billentyű támogatással rendelkező program a Run-Command több előre profil szerint hozzáadott feladat azonnali elérését teszi lehetővé.

Fájlkezelőként is használható, amellett hogy több népszerű Windows szolgáltatás érhető el akár egyetlen kattintással. Ilyen a Regedit, szolgáltatások, CMD, vezérlőpult megnyitása és még több fontos terület. A programot csak el kell indítani, a korábban említett profil szerinti parancsokat a felhasználói felületén lehet kiválasztani ikon formájában. Természetesen egyéni igényekre is szükség lehet, saját funkciókat is hozzá lehet adni, ebben az esetben azt kedvencek formájában tárolhatjuk el. A rendszeresen igénybe vett funkciók elérési útvonalát a program felületéről már egyszerűen ki lehet keresni, majd elindítani. A Run-Command teljesen ingyenes, igen hasznos lehet ha az említett területhez rendszeren hozzáférünk és ott kezdeményezünk funkciók elérését.

Rendszer információk megjelenítéséhez, fájlkezelési feladatokhoz, haladó konfigurációs lépésekhez, alternatív vezérlőpult, csak hogy a legnépszerűbbeket említsük. A Run-Command innen szerezhető be. Hordozható, ingyenes kiadás.

A Run-Command felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Cseréld le a Windows futtatás funkcióját a Run-Command megoldására
Szerző
Leírás
Multifunkciós program több hasznos Windows szolgáltatás eléréséhez: Run-Command

Kapcsolódó szoftverek