Blog

CPUBalance: A Windows folyamatok prioritásának a módosításához

Egy igen hatékony, ingyenesen használható konfiguráló, amivel gyakorlatilag az operációs rendszeren belül futó folyamatokat lehet kontrollálni, vagyis a prioritás értékeket egy adott feladathoz optimalizálni. A CPUBalance egy remek eszköz, hogy plusz erőforrás álljon rendelkezésre a kedvenc programodhoz.

Az alkalmazással kifejezetten egyszerűen van lehetőség, hogy kilistázhasd az összes futó háttér folyamatot, majd tájékozódhass az azok prioritás értékéről, azok milyen mértékben terhelik le az operációs rendszert. Ha rengeteg programról van szó, azok egységesen a legjobb teljesítményre törekednek, a hasznos, komolyabb erőforrást igénylő programok minőségbéli romlását eredményezheti. Erre a problémára egy igen hatékony megoldás a CPUBalance, amivel kifejezetten egyszerűen módosíthatóak az eredeti paraméterekkel rendelkező prioritási értékek. Ez dinamikusan valósítható meg, sőt ha szükséges azt vissza is vonhatod. Az utóbbi tulajdonság néhány ritka rendszerhibához lehet hasznos. Inkább azok számára javasoljuk a használatát akik tudják, hogy miként kell azt használni, illetve mire is való.

A CPUBalance nevű Windows konfiguráló innen szerezhető be. Készít egy alapvetőbb statisztikát amit az elvégzett módosítások visszakereséséhez lehet felhasználni. Ez plusz funkció a kipróbálóknak.

CPUBalance – Prioritás konfiguráló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CPUBalance: A Windows folyamatok prioritásának a módosításához
Szerző
Leírás
Speciális konfiguráló szoftver amivel az programjaid prioritás értékeit lehet beállítani: CPUBalance:

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá