Converber: Telepítés nélkül is futtatható mértékegység átváltó program

Egy telepítés nélkül is elérhető mértékegységek egyszerű és gyors átváltására alkalmas szoftver a Converber. Az alkalmazás 53 kategóriát támogat, a különlegessége, hogy akár új mértékegységeket is hozzá tudsz adni. Ingyenes, Magyarul is tud.

Egyszerűen használható, gyors, megbízható mértékegység átváltó programot keresel, előny ha nem szükséges telepíteni? Akkor a Converber nevű alkalmazásra van szükséged.

A Converber használata nagyon egyszerű, a kezelőfelülete csak azokat a funkciókat tartalmazza amire mindenképp szükség van. Rengeteg kényelmi funkció felfedezhető benne, a rendszeresen használt, konvertált mértékegységeket kedvencekhez tudod adni, az eredményeket vágólapra tudod másolni, némileg megjelenésben testre szabható. A kategória menüpontnál választható ki minden általa támogatott mértékegység.

Ami még előny a Converber esetében amit más hasonló alkalmazás esetén nem fedezhetünk fel, hogy akár új mértékegységeket is meg lehet a számára adni. Azt kategorizálhatod, váltószámokat adhatsz meg a számára.

Az alábbi szoftver Magyar nyelven is futtatható. Néhány funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni.

Ha ki szeretnéd próbálni az alkalmazást, a telepítést nem igénylő változatát itt, míg a hagyományos installer innen szerezhető be.

A Converber egy professzionális, telepítés nélkül is elérhető Magyar nyelvi támogatással bíró mértékegység átváltó program. Kedvencek támogatással, billentyűkombinációs parancsokkal való vezérlés jellemzi. A szoftver támogatja, hogy új mértékegységeket is meg tudj adni a számára. Mivel ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni. Kevés helyen is elfér.

Converber: Profi mértékegység átváltó program, amit ingyenesen használhatsz…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Converber: Telepítés nélkül is futtatható mértékegység átváltó program
Szerző
Leírás
Egy telepítés nélkül is elérhető mértékegységek egyszerű és gyors átváltására alkalmas szoftver a Converber. Az alkalmazás 53 kategóriát támogat, a különlegessége, hogy akár új mértékegységeket is hozzá tudsz adni. Ingyenes, Magyarul is tud.

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Hacker Portable 2.39.1242016-03-29 Process Hacker Portable 2.39.124 (0)
  A Process Hacker Portable segítségével menedzselni tudod a háttérben futó folyamatokat, továbbá le tudod azokat állítani amik […]
 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]
 • Callnote 5.122020-08-16 Callnote 5.12 (0)
  A Callnote egy hangfelvevő alkalmazás amivel videotelefonáláskor végrehajtott tevékenységeket lehet rögzíteni. A szoftver több […]
 • Pos Free Photo Editor 3.632021-01-15 Pos Free Photo Editor 3.63 (0)
  A Pos Free Photo Editor egy univerzális funkcionalitással rendelkezésre álló képszerkesztő szoftver amivel rengeteg képszerkesztő […]
 • uTorrent – Automatikus sávszélesség menedzselési lehetőséggel2014-01-09 uTorrent – Automatikus sávszélesség menedzselési lehetőséggel (0)
   BitTorrent alapon működő letöltés kliens szoftver ami a munkafolyamatot rengeteg konfigurálási lehetőséggel támogatja. Az adott […]