Blog

Connections Viewer: Process, hálózat figyelő alkalmazás

Az ingyenes szoftverrel egy remek, igen felhasználóbarátnak mondható hálózat figyelő, Process kezelő alkalmazást próbálhatsz ki amivel kiváló eredményeket tudsz elérni az adott területhez. A Connections Viewer HTML formátumban is el tudja menteni az aktuálisan elkészített jelentéseket.

Megfelelő ismeretek birtokában rengeteg feladatra hasznos tud lenni a Connections Viewer nevű alkalmazás amivel elsősorban a hálózati tevékenység kísérhető nyomon, erről jelentés készíthető, illetve ha szükséges a felhasználó be is tud avatkozni. A szoftverrel a Connections Viewer megoldásával azonnal kideríthető ha egy rejtett vírusfertőzésre gyanakodnál, az alapvető funkciói között adott kiválasztott Processeket egyetlen parancs kiadásával le lehet állítani, vagy bővebb információval tud arról szolgálni. Ilyen a fájl helye, illetve a hálózati csatlakozás fajtája. Az alkalmazás minden fölösleges kiegészítőtől mentes, nem kell konfigurálni, így gyakorlatilag nem tereli el a felhasználója figyelmét a lényegről. A Connections Viewer innen szerezhető be.

A program egy hálózat, illetve folyamat elemző amivel nem csak hogy információk szerezhetőek be igény szerint, hanem le is állíthatóak a veszélyesnek számító folyamatok. Ingyenes, Windows 10 rendszerre is teljes kompatibilitással áll rendelkezésre.

Connections Viewer: Process, hálózat figyelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Connections Viewer: Process, hálózat figyelő alkalmazás
Szerző
Leírás
Connections Viewer: Folyamat, hálózat figyelő alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá