Jet Címkével ellátott programok listája - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Jet

 • A JetAudio egy széleskörűen felhasználható zene, illetve videó lejátszó szoftver, Free alkalmazás létére tud Rippelni, CD lemezt írni, és konvertálni. Audió felvevő képességet is támogat. YouTube böngészővel és számos hasznos funkcióval. 

  jetAudio 8.1.8

  A JetAudio egy széleskörűen felhasználható zene, illetve videó lejátszó szoftver, Free alkalmazás létére tud Rippelni, CD lemezt írni, és konvertálni. Audió felvevő képességet is támogat. YouTube böngészővel és számos hasznos funkcióval. 

  olvasd tovább...

 • A jetVideo egy modern megoldásokat biztosító multimédiás program, amivel videókat tudsz megtekinteni, illetve audió állományokat megnyitni. Free alkalmazás létére támogatja a jelenleg legelterjedtebb kodekeket. Legyen az MP3, AVI, OGG, WMA, ASF. Használhatsz lejátszólistákat, a feliratok kezelése sem okoz gondot a számára. Filmek konvertálására is képes. Equalizerrel.

  jetVideo 8.1.7

  A jetVideo egy modern megoldásokat biztosító multimédiás program, amivel videókat tudsz megtekinteni, illetve audió állományokat megnyitni. Free alkalmazás létére támogatja a jelenleg legelterjedtebb kodekeket. Legyen az MP3, AVI, OGG, WMA, ASF. Használhatsz lejátszólistákat, a feliratok kezelése sem okoz gondot a számára. Filmek konvertálására is képes. Equalizerrel.

  olvasd tovább...

 • A JetBoost segítségével optimalizálhatjuk a Windows működését azáltal hogy leállítjuk azokat az alkalmazásokat amik nem szükségesek és csak a helyet foglalják a RAM-on belül illetve a processzort terhelik fölöslegesen.

  JetBoost 2.0.0

  A JetBoost segítségével optimalizálhatjuk a Windows működését azáltal hogy leállítjuk azokat az alkalmazásokat amik nem szükségesek és csak a helyet foglalják a RAM-on belül illetve a processzort terhelik fölöslegesen.

  olvasd tovább...

 • A JetClean segítségével akár egyetlen kattintással gyorsíthatod a Windowst, vagy kitisztíthatod a rendszert az előzőleg összegyűlt olyan előzményektől amik bizalmas adatokat raktároznak el szokásainkról. Free alkalmazásként futtathatod.

  JetClean 1.5.0.129

  A JetClean segítségével akár egyetlen kattintással gyorsíthatod a Windowst, vagy kitisztíthatod a rendszert az előzőleg összegyűlt olyan előzményektől amik bizalmas adatokat raktároznak el szokásainkról. Free alkalmazásként futtathatod.

  olvasd tovább...