jetVideo 8.1.7

A jetVideo egy modern megoldásokat biztosító multimédiás program, amivel videókat tudsz megtekinteni, illetve audió állományokat megnyitni. Free alkalmazás létére támogatja a jelenleg legelterjedtebb kodekeket. Legyen az MP3, AVI, OGG, WMA, ASF. Használhatsz lejátszólistákat, a feliratok kezelése sem okoz gondot a számára. Filmek konvertálására is képes. Equalizerrel.

Multimédiás tartalmaid megnyitására nem is választhatnál jobb megoldást mint az ingyenes jetVideo nevű program. Különlegessége, hogy a szóban forgó feladaton kívül néhány extra funkciót is rejteget.

A szoftver telepítése után egy egyszerű kezelőfelülettel találkozik a felhasználó, ahol kizárólag a fontosabb vezérlőszervek fedezhetőek fel. Némi hátránynak tekinthető, hogy a jetVideo nem támogatja a Magyar nyelvű használatot, ezt ellensúlyozza a rugalmas kezelhetőség speciális beállítási opciók.

A jetVideo alkalmas, hogy a videókhoz tartozó feliratokat egyszerűbben lehessen kiválasztani, ha egyszerre több multimédiás tartalomról lenne szó, azokat külön lejátszólistákhoz lehet adni, így automatizáltabbá, kényelmesebbé tehető a futtatása.

A jetVideo nem csak a merevlemezen tárolt tartalmakat támogatja, hanem ha fontosnak tartod tud streamingelni is, itt csak a szóban forgó URL megadása szükséges.

A megnyitásra szánt videó, vagy audió tartalmat egyszerűen a felületére kell húzni, de természetesen a jó öreg betallózásos módszer is elérhető. Audiók megnyitásakor lehet hasznos a beépített Equalizer funkciója, amit profilos formában is el lehet érni.

Külön előrekonfigurálható, hogy videók esetén azt mekkora „ablak nézet” szerint nyissa meg.

A jetVideo egyéb szolgáltatásai részeként konvertálni is lehet, itt akár profilos formában is lehet kimenetet választani, legyen az akár mobilra optimális jellemzőkkel bíró fájl.

A használata során túlságosan nagy erőforrás igénnyel nem rendelkezik, hibamentesen dolgozik.

Megnyitni rengeteg formátumot tud, legyen az AVC, WMV, AVI, MP3, WAV, MU3, FLAC, MPEG, TS, MIDI. Természetesen ez csak egy része a teljes támogatottsági listának.

A jetVideo alternatív megfelelőjeként használhatod a VLC Media Player megoldását, ami már Magyar nyelvi támogatással is bír. A Zoom Player Free olyan technológiákat biztosít, ami a felhasználói igények legjobb kiszolgálását hivatott szem előtt tartani. Ha pedig inkább zenei tartalmakat akarsz kezelni, akkor a JetAudio-t érdemes választani.

A jetVideo egy igazán rugalmasan használható multimédiás program, ami videókhoz és zenékhez alkalmas. Használhatóak a lejátszólisták, felirat kezelési támogatással is bír. Konvertáláshoz is.

jetVideo

jetVideo összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
jetVideo
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Foobar2000 1.6.72021-08-10 Foobar2000 1.6.7 (0)
  A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, […]
 • Qmmp 1.5.12021-07-12 Qmmp 1.5.1 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.002021-02-21 ChrisPC Free Video Converter 5.00 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Audacious 4.12021-02-02 Audacious 4.1 (0)
  Az Audacious egy telepítés nélkül használható zenelejátszó szoftver, ami rengeteg népszerű kodeket támogat. Többek között ismeri az […]