DVD Recovery programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

DVD Recovery

 •  Az IsoBuster ISO állományok megnyitására, szerkesztésére kezelésére használható szoftver, a funkcionalitását tekintve adatmentésre is ideális. Mindent tud amire szükséged lehet, nagyon egyszerű használni. 

  IsoBuster 4.8

   Az IsoBuster ISO állományok megnyitására, szerkesztésére kezelésére használható szoftver, a funkcionalitását tekintve adatmentésre is ideális. Mindent tud amire szükséged lehet, nagyon egyszerű használni. 

  olvasd tovább...

 •  A CDRoller egy univerzális adatlemez és multimédiás tartalomkezelő szoftver ami Rippelésre és sérült DVD lemezekről való biztonsági mentések készítésére használható fel. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Nagyon egyszerű a használata. Blu-ray adathordozókat is támogat. 

  CDRoller 11.70.10

   A CDRoller egy univerzális adatlemez és multimédiás tartalomkezelő szoftver ami Rippelésre és sérült DVD lemezekről való biztonsági mentések készítésére használható fel. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Nagyon egyszerű a használata. Blu-ray adathordozókat is támogat. 

  olvasd tovább...

 • Az AnyReader ideális eszköz arra hogy a sérült adathordozóinkról, többek között CD/DVD meghajtóról vissza tudjuk állítani az elveszettnek hitt tartalmakat, olvashatatlan lemezek esetén kötelező darab.

  AnyReader 3.16 Build 1130

  Az AnyReader ideális eszköz arra hogy a sérült adathordozóinkról, többek között CD/DVD meghajtóról vissza tudjuk állítani az elveszettnek hitt tartalmakat, olvashatatlan lemezek esetén kötelező darab.

  olvasd tovább...

 • A CD Recovery Toolbox Free segítségével le tudod menteni a sérült CD/DVD adathordozódon található tartalmakat. Az alábbi Free alkalmazás ideális Blu-ray lemezek helyreállításra, azokról mentésre, hagyományos tartalmakhoz is megfelelő. Könnyen használható.

  CD Recovery Toolbox Free 2.2.0.0

  A CD Recovery Toolbox Free segítségével le tudod menteni a sérült CD/DVD adathordozódon található tartalmakat. Az alábbi Free alkalmazás ideális Blu-ray lemezek helyreállításra, azokról mentésre, hagyományos tartalmakhoz is megfelelő. Könnyen használható.

  olvasd tovább...

 •  A BadCopy Pro egy ideális eszköz arra hogy a sérült adathordozóinkról (Floppy, USB meghajtó memóriakártya, stb.) vissza tudjuk állítani az elveszettnek hitt tartalmat. Számos külső eszközt támogat, nem akadály számára […]

  BadCopy Pro 4.10 Build 1215

   A BadCopy Pro egy ideális eszköz arra hogy a sérült adathordozóinkról (Floppy, USB meghajtó memóriakártya, stb.) vissza tudjuk állítani az elveszettnek hitt tartalmat. Számos külső eszközt támogat, nem akadály számára […]

  olvasd tovább...