CD Recovery Toolbox Free 2.2.0.0

A CD Recovery Toolbox Free segítségével le tudod menteni a sérült CD/DVD adathordozódon található tartalmakat. Az alábbi Free alkalmazás ideális Blu-ray lemezek helyreállításra, azokról mentésre, hagyományos tartalmakhoz is megfelelő. Könnyen használható.

A CD/DVD adathordozókon való tartalmak tárolása sajnos koránt sem biztonságos, hisz az adott eszköz igen érzékeny a fizikai behatásokra, könnyen karcolódik, sőt az évek múlásával az olvashatóságának az állapota is rohamosan csökken.

A CD Recovery Toolbox Free támogat abban, hogy a már nem a legjobb állapotban lévő CD/DVD lemezedről le tudd menteni a számodra hasznos tartalmat.

A gyors telepítési folyamat végeztével egy igen egyszerű, minden fölösleges sallangtól mentes felhasználói felület fogad.

A CD Recovery Toolbox Free használata nem egy bonyolult feladat. Csak be kell helyezni a számítógépbe azt az adathordozót amiről mentést szeretnél készíteni, majd a programot elindítani. Egy beépített varázslófelület segít a beüzemelésében, és a fontosabb lépések áttekintésében. A rövid analízist követően a CD Recovery Toolbox Free néhány alapvető információval szolgál az eszközzel kapcsolatban, továbbá arról, hogy mi található rajta.

Opcionálisan megadható neki, hogy mit mentsen le, vagy az egész tartalmat, vagy adott elemet. A szoftver nem csak hagyományos adatlemezek esetén használható, hanem meglévő műsoros állományokhoz, ami lehet Blu-ray is. Külön meghatározható még a számára, hogy hová mentse le a tartalmat, ez inkább azért jó mert hamarabb megtalálod a kész mentést.

Igen gyorsan, kis erőforrás mellett és biztonságosan dolgozik. Az eredményesség, természetesen függ a tárolóegység sérültségi állapotától is. Ha valamit mégsem szeretnél visszaállítani, de már elindítottad a szoftvert, természetesen bármikor leállítható. A CD Recovery Toolbox Free karcos lemezekről való mentésre egy remek választás.

Merevlemezről törölt tartalmak visszaállításához az egyik legjobb megoldás a Wise Data Recovery, a címben szereplő programhoz hasonló jellegű szolgáltatásokat pedig az IsoBuster nyújt. Kategóriájában pedig az egyik legnépszerűbb törölt adat helyreállító a Recuva.

A CD Recovery Toolbox Free segít, hogy az olvashatatlanná vált CD/DVD lemezeidről le tudd menteni a számodra fontosnak ítélt fájlokat. Támogatja a Blu-ray adathordozókat is.

CD Recovery Toolbox Free

CD Recovery Toolbox Free összefoglaló:

 • Adat helyreállító program
 • CD/DVD lemezekhez használható
 • Blu-ray támogatás
 • beépített varázslófelület
 • egyszerű használhatóság
 • manuálisan választható mentendő tartalmak
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://recoverytoolbox.com/cd.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CD Recovery Toolbox Free
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.3.82021-06-17 XMedia Recode 3.5.3.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • BurnAware Free 14.42021-05-27 BurnAware Free 14.4 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • File Undelete 5.0.1.252021-04-12 File Undelete 5.0.1.25 (0)
  A File Undelete ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]
 • CDRoller 11.70.102021-02-23 CDRoller 11.70.10 (0)
   A CDRoller egy univerzális adatlemez és multimédiás tartalomkezelő szoftver ami Rippelésre és sérült DVD lemezekről való biztonsági […]
 • AnyBurn 5.22021-01-09 AnyBurn 5.2 (0)
  Az AnyBurn adatlemezek és egyéb multimédiás tartalmak CD/DVD lemezre való égetésében segédkezik a számunkra, egyszerű felület […]