CD Recovery Toolbox Free 2.2.0.0

A CD Recovery Toolbox Free segítségével le tudod menteni a sérült CD/DVD adathordozódon található tartalmakat. Az alábbi Free alkalmazás ideális Blu-ray lemezek helyreállításra, azokról mentésre, hagyományos tartalmakhoz is megfelelő. Könnyen használható.

A CD/DVD adathordozókon való tartalmak tárolása sajnos koránt sem biztonságos, hisz az adott eszköz igen érzékeny a fizikai behatásokra, könnyen karcolódik, sőt az évek múlásával az olvashatóságának az állapota is rohamosan csökken.

A CD Recovery Toolbox Free támogat abban, hogy a már nem a legjobb állapotban lévő CD/DVD lemezedről le tudd menteni a számodra hasznos tartalmat.

A gyors telepítési folyamat végeztével egy igen egyszerű, minden fölösleges sallangtól mentes felhasználói felület fogad.

A CD Recovery Toolbox Free használata nem egy bonyolult feladat. Csak be kell helyezni a számítógépbe azt az adathordozót amiről mentést szeretnél készíteni, majd a programot elindítani. Egy beépített varázslófelület segít a beüzemelésében, és a fontosabb lépések áttekintésében. A rövid analízist követően a CD Recovery Toolbox Free néhány alapvető információval szolgál az eszközzel kapcsolatban, továbbá arról, hogy mi található rajta.

Opcionálisan megadható neki, hogy mit mentsen le, vagy az egész tartalmat, vagy adott elemet. A szoftver nem csak hagyományos adatlemezek esetén használható, hanem meglévő műsoros állományokhoz, ami lehet Blu-ray is. Külön meghatározható még a számára, hogy hová mentse le a tartalmat, ez inkább azért jó mert hamarabb megtalálod a kész mentést.

Igen gyorsan, kis erőforrás mellett és biztonságosan dolgozik. Az eredményesség, természetesen függ a tárolóegység sérültségi állapotától is. Ha valamit mégsem szeretnél visszaállítani, de már elindítottad a szoftvert, természetesen bármikor leállítható. A CD Recovery Toolbox Free karcos lemezekről való mentésre egy remek választás.

Merevlemezről törölt tartalmak visszaállításához az egyik legjobb megoldás a Wise Data Recovery, a címben szereplő programhoz hasonló jellegű szolgáltatásokat pedig az IsoBuster nyújt. Kategóriájában pedig az egyik legnépszerűbb törölt adat helyreállító a Recuva.

A CD Recovery Toolbox Free segít, hogy az olvashatatlanná vált CD/DVD lemezeidről le tudd menteni a számodra fontosnak ítélt fájlokat. Támogatja a Blu-ray adathordozókat is.

CD Recovery Toolbox Free

CD Recovery Toolbox Free összefoglaló:

 • Adat helyreállító program
 • CD/DVD lemezekhez használható
 • Blu-ray támogatás
 • beépített varázslófelület
 • egyszerű használhatóság
 • manuálisan választható mentendő tartalmak
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://recoverytoolbox.com/cd.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CD Recovery Toolbox Free
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CDRoller 10.61.20.02017-09-16 CDRoller 10.61.20.0 (0)
   A CDRoller egy univerzális adatlemez és multimédiás tartalomkezelő szoftver ami Rippelésre és sérült DVD lemezekről való […]
 • AnyReader 3.16 Build 11302016-03-01 AnyReader 3.16 Build 1130 (0)
  Az AnyReader ideális eszköz arra hogy a sérült adathordozóinkról, többek között CD/DVD meghajtóról vissza tudjuk […]
 • IsoBuster 4.02016-06-25 IsoBuster 4.0 (0)
  Az IsoBuster ISO állományok megnyitására, szerkesztésére kezelésére használható szoftver, a funkcionalitását tekintve […]
 • BadCopy Pro 4.10 Build 12152013-06-10 BadCopy Pro 4.10 Build 1215 (0)
   A BadCopy Pro egy ideális eszköz arra hogy a sérült adathordozóinkról (Floppy, USB meghajtó memóriakártya, stb.) vissza […]
 • EASEUS Partition Recovery 8.52014-10-25 EASEUS Partition Recovery 8.5 (0)
  Az EASEUS Partition Recovery egy Free alkalmazásként futtatható törölt adat visszaállító program, ami a szóban forgó […]