Böngészők

Chromodo 50.14.22.468

A Chromodo egy a biztonságra nagyobb hangsúlyt fektető igen rugalmasan használható privát böngésző, ami természetesen a gyors használatot is szem előtt tartja. Ez a Free alkalmazás a Chromiumot veszi alapul, azt kiegészítve számos extra szolgáltatással. Beépített reklámblokkoló (Ad Sanitizer), weboldal elemző, közvetlen tartalom megosztási lehetőségek. YouTube videó letöltő funkcióval Media Grabber.

Ha nagyobb hangsúlyt szeretnél fektetni a biztonságra böngészés során, nem zárkózol el az extra funkcióktól, érdemes kipróbálni a Chromodo nevű alkalmazást ami néhány plusz opciót szolgáltat a kiindulási alaphoz képest.

Kinézetre és a lehetőségeit tekintve kísértetiesen hasonlít a Google Chrome megoldására, így akik eddig őt használták kedvenc weboldalaik megtekintésére azok könnyen át tudnak térni.

A Chromodo a telepítésekor felajánlja, hogy importálja a korábban használt böngészők előzményeit, kedvenceket, elmentett nyomkövető sütiket, jelszavakat ez opcionálisan külön kiválasztható. Sőt itt van arra mód hogy saját telepítés nélküli, Portable változatot is létrehozzunk, amit már egy USB kulcsról is futtatni lehet.

Funkciók:

Mint korábban kitértünk rá, funkcionálisan biztosítja mindazon előnyös szolgáltatásokat akárcsak a Google terméke, a címsora közvetlen keresések kezdeményezésére is alkalmas, igen profin testre szabható, módosítható a kezdőoldal, a letöltéseket hová mentse, külön kiválasztható, hogy a kereséseket milyen motorral hajtsa végre.

Extra lehetőségek:

Található benne egy reklámblokkoló, amit az igényekhez mérten lehet beállítani, külön szűrők alkalmazhatóak. Meg tudja jeleníteni a blokkolt elemek, hirdetések számát is. Ezt az Ad Sanitizer szolgáltatás keretein belül lehet megtenni.

A Chromodo Webinspector opciójával számos igen hasznos információt lehet szerezni az általad meglátogatott oldalakról, vele megtudhatod, hogy az biztonságos e vagy sem.

A Comodo Media Grabber abban támogat, hogy ha olyan oldalt látogatsz meg ahol videók találhatóak ( többek között YouTube ) azok az elérhető formátumtól függően le is tölthetőek. Automatikusan detektálja ezeket a tartalmakat, majd igény esetén kezdeményezhető az azok lementése.

A Chromodo fejlesztői termékei között más hasonló biztonságos böngésző is megtalálható, ilyen a Comodo Dragon illetve a Comodo IceDragon, az utóbbi a Mozilla Firefoxot veszi alapul. Őt is érdemes kipróbálni.

A Chromodo egy biztonságos, számos különleges funkciót tartogató böngésző, ami tartalmaz reklámblokkolót, videó letöltőt, weboldal elemzőt. Magyar nyelven használható.

Chromodo

Chromodo összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Chromodo
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EagleGet Portable 2.0.0.02022-03-02 EagleGet Portable 2.0.0.0 (0)
  Az EagleGet Portable egy univerzális letöltés kliens szoftver amivel szakadás mentesen tölthetsz le nagyobb méretű tartalmakat. […]
 • Epic Privacy Browser 55.0.2661.752016-12-04 Epic Privacy Browser 55.0.2661.75 (0)
  Az Epic Privacy Browser egy biztonságos, gyors, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző, ami Chromium alapon fut. Az alábbi Free […]
 • Gihosoft TubeGet 9.3.962024-06-17 Gihosoft TubeGet 9.3.96 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • QMPlay2 Portable 24.06.162024-06-17 QMPlay2 Portable 24.06.16 (0)
  A QMPlay2 Portable rengeteg ritkaságnak számító funkciót biztosít a multimédiás tartalmainkhoz, amivel filmeket, illetve zenéket […]
 • Brave 1.67.1162024-06-15 Brave 1.67.116 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító Web3 böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]

1 megjegyzés

István Kiss 2016-01-24 at 13:03

Kezdő vagyok a számítógép használatában,de várom a böngészés gyorsaságát amit ajáll a program.

Válasz

Szólj hozzá