CCleaner – Otthoni használatra ingyenesen?

A népszerű karbantartó cég nemrég kiadott változata adatvédelmi, illetve felhasználói licenc szerződés módosítást eredményezett, mostantól csak otthoni, magán célok esetén használható ingyenesen. A szoftver igen nagy múltra tekint vissza, rengetegen használják.

A szoftver felhasználói licenc szerződése csak azokat a felhasználókat érinti, akik üzleti célból használják, nekik javasolt a program későbbi használatának jogosultságát felülbírálni. Igen népszerű karbantartó eszköznek számít, ezt a barátságos, könnyen használható felhasználói felületének köszönheti. A CCleaner nevű alkalmazással a merevlemezedet, a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve egyéni speciális terület konfigurálására, tisztítására lehet felhasználni. A több változatban is elérhető program minden felhasználói terület számára megoldással tud szolgálni, hogy jobb teljesítményt lehessen kihozni a Windows rendszert futtató PC-kből. Free, Pro, Portable, Business verzió formájában.

CCleaner – Windows karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CCleaner – Otthoni használatra ingyenesen?
Szerző
Leírás
Licenc szerződés módosulás... Érdemes odafigyelni a felhasználóknak. CCleaner...

Kapcsolódó szoftverek