Calibre: Magyar nyelven használható E-könyv megjelenítő

Rengeteg hasznos feladatot rá tudunk bízni a Calibre E-könyv kezelő szoftverre ami az említett formátumok megnyitásán kívül néhány egyéb hasznos kiegészítővel is rendelkezik, ilyen a beépített RSS olvasó, ami néhány előre hozzáadott csatornához is hozzáférést biztosít, természetesen sajátokat is hozzáadhatunk.

Egy remek, ingyenes, ráadásul Magyar nyelvi támogatással rendelkező E-book tartalmak keresésére, megjelenítésére használható program ami az egyik legelterjedtebb, egyben legközkedveltebb mivel szabadon hozzáférhető bárki számára. A szoftver Windows rendszerre, illetve Mobilra is beszerezhető majdnem ugyan azokkal a funkciókkal.

E-könyvek kereséséhez a szoftver felhasználói felületén található kereső sávot kell igénybe venni. Azokat rendszerezve, műfajonként lehet elérni, akárcsak a Calibre RSS olvasóját ahol néhány előre hozzáadott csatorna is felfedezhető, Magyar tartalmakkal. Attól lesz teljes értékű, hogy saját E-könyvek is hozzáadhatóak majd rendszerezhetőek. Ha saját tartalmat szeretnél megosztani, ez néhány lépésben tehető meg, csak a szükséges útvonalat kell betallózni neki. A Calibre E-könyv olvasója telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető, Magyar nyelven, illetve ingyenes változatban. Az egyik leghatékonyabb, illetve barátságosabb megoldás digitálisan közzétett tartalmak eléréséhez.

Calibre – E-book olvasó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Calibre: Magyar nyelven használható E-könyv megjelenítő
Szerző
Leírás
Ingyenes, komolyabb funkció támogatással rendelkező E-könyv olvasó szoftver

Kapcsolódó szoftverek