BS Explorer 0.73 Beta

A BS Explorer egy igen rugalmas, egyszerűen kezelhető különleges fájlkezelő program, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbben navigálhatsz a számítógéped merevlemezén. Tartalmaz egy beépített audió lejátszó funkciót. Fájlok másolásához, törléséhez, rendszerezésükhöz. Free alkalmazás. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver.

Egy telepítés nélkül, teljesen ingyenesen használható különleges fájlkezelő alkalmazás a BS Explorer ami biztosít minden olyan funkciót, amit egy ilyen jellegű programtól elvárhatunk. Kis méretű, kevés helyen is elfér.

A BS Explorer letöltése után az alkalmazást csak el kell indítani azonnal használható. A szoftvernek köszönhetően sokkal egyszerűbben tudsz navigálni a PC-d merevlemezén. A program minden fontosabb fájlkezelési műveletet támogat, amire csak igényt tarthatsz, vele fájlokat tudsz mozgatni, új mappákat hozhatsz létre, másolhatod azokat. Vagy egyszerűen átnevezhetőek.

A BS Explorer kezelőfelületén opcionálisan kiválasztható, hogy milyen fájltípusokat kezeljen. Itt tekintélyes listát támogat. Ez abban az esetben lehet hasznos ha adott fájlkiterjesztésekkel szeretnél dolgozni.

A BS Explorer különlegessége, hogy tartalmaz egy egyszerűbb médialejátszót, amivel audió tartalmakat nyithatsz meg lejátszás céljából. Ezen a területen egy beépített keresőt is biztosít.

A program, mint bármely hasonló alkalmazás az esetében is támogatott hogy néhány funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal hozzá tudj férni. Kinézetben némileg eltér a hasonló fájlkezelő alkalmazásoktól, mivel ingyenes érdemes kipróbálni.

A BS Explorer alternatívájaként kipróbálhatod a Tablacus Explorer megoldását, az alábbi alternatíva az áttekinthetőségre koncentrál. Igen népszerű, egyben tekintélyes funkciófelhozatallal rendelkező fájlkezelő program a Q-Dir belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás.

A BS Explorer egy telepítés nélkül használható, teljesen ingyenes fájlkezelő program, tartalmaz egy beépített médialejátszót zenei fájlok megnyitáshoz. Ehhez egy beépített keresőt is biztosít. Opcionálisan támogatja, hogy milyen fájlkiterjesztések adminisztrálását szeretnéd rábízni. Mivel nem igényel installációt, szükség esetén több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról. Csak angol nyelven használható.

BS Explorer

BS Explorer Összefoglaló:

 • Fájlkezelő program
 • nem kell telepíteni
 • fájlok mozgatásához, törléséhez, átnevezésükhöz
 • beépített médialejátszó
 • Kereső funkció
 • billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/bsfileexplorer/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
BS Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Q-Dir Portable 11.372023-09-29 Q-Dir Portable 11.37 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • UltraSearch Portable 4.0.2.8612023-09-27 UltraSearch Portable 4.0.2.861 (0)
  Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. […]
 • Tablacus Explorer 23.9.132023-09-15 Tablacus Explorer 23.9.13 (0)
  A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, […]
 • Multi Commander Portable 13.1.0.29552023-07-25 Multi Commander Portable 13.1.0.2955 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • WExplorer 1.1.1.32023-05-12 WExplorer 1.1.1.3 (0)
  A WExplorer a gyakrabb fájlkezelési feladatokhoz futtatható, amivel a számítógépen található tartalmainkat rendszerezhetjük. A Free […]