Avast! Cleanup 11.2.137.0 Beta

Az Avast! Cleanup egy igazán modern megjelenéssel bíró speciális karbantartó alkalmazás, amivel akár egy kattintással szabadulhatsz meg minden olyan fájltól, ami fölösleges. Így Nem csak a Windows optimalizálható, hanem helyet is felszabadíthatsz. Használható a böngészők, a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez tisztítására. Akár időzítetten is futtatható.

Egy modern megjelenéssel tervezett igen egyszerűen használható karbantartó szoftver az Avast! Cleanup ami elsősorban kevés ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára lehet ideális, mivel minimális felhasználói beavatkozásra van szükség a rendeltetésszerű használatához.

Az Avast! Cleanup letöltése után a program gyorsan használható állapotba tehető, ami után egy áttekinthető, a kornak megfelelő kezelőfelület várja a kipróbálóit. A szoftver az első indításakor egy úgynevezett beépített varázslófelületen keresztül navigál végig, ahol kijelölhetőek előre hogy mit töröljön. Vele eltávolíthatóak a korábbi böngészési előzmények, az elavult regisztrációs adatbázis bejegyzések, illetve azok a fájlok amik teljesen fölöslegesek. Adott esetben jelentősebb helyet lehet vele felszabadítani.

Böngészők esetén az Avast! Cleanup nem csak az előzmények eltávolítására koncentrál, hanem figyelembe veszi a süti fájlokat, Letöltési előzményeket, minden olyan összetevőt, amik később teljesítménybéli problémákat tudnak okozni.

Az Avast! Cleanup speciális funkciói közzé tartozik, hogy optimalizálni tudja a Windows-t, így egy stabilabb operációs rendszert fogsz kapni, ami kevesebb hibát produkál a hétköznapokban.

A beállítási lehetőségeket tekintve a legfontosabb dogokra koncentrál csupán, itt van mód arra, hogy a korábban említett időzítési opcióját aktiváljuk. Így a korábban kiválasztott konfiguráció szerint teljesen automatikusan fogja optimalizálni a PC-t.

A program ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe. Ingyenes megfelelőjeként használható helyette a CCleaner, a Soft4Boost PC Win Booster Free, az utóbbi alternatíva duplikátum kereső funkciót is elérhetővé tesz.

Az Avast! Cleanup segítségével akár időzített formában tudod karbantartani a számítógépedet, ami tisztítja a regisztrációs adatbázist, a böngészőket, az operációs rendszer által felhalmozott fölösleges fájlokat. Vele optimalizálható a Windows is. Elérhető Androidra tervezett kiadása is.

Avast! Cleanup

Avast! Cleanup Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Windows optimalizáló
 • böngésző tisztító
 • regisztrációs adatbázis tisztító
 • mobil változatban is beszerezhető
 • időzíthető feladatok
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.avast.com/hu-hu/cleanup

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avast! Cleanup
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
34,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kaspersky Cleaner 1.0.1.150 Beta2016-12-14 Kaspersky Cleaner 1.0.1.150 Beta (0)
  A Kaspersky Cleaner egy modern, egyben számos elengedhetetlen funkciót biztosító karbantartó szoftver. A program támogatja, hogy […]
 • SCleaner Lite 0.9.5 Beta2021-05-23 SCleaner Lite 0.9.5 Beta (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményét lehet […]
 • HDCleaner Portable 1.330 Beta2021-03-06 HDCleaner Portable 1.330 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]