Automatikus bejelentkezési ablak kikapcsolásához használható az Autologon

Egy különleges konfiguráló szoftver amivel automatikusan lehet bejelentkezni a Windows betöltődése után ami a munkafolyamatokhoz a szükséges adatok beírása nélkül biztosított. Az Autologon ingyenesen használható ahol kényelmesebb definícióval futtatható a Windows.

Az ingyenes szoftver egy különleges konfiguráló program amivel automatikusan lehet belépni a Windows betöltődése után a korábban létrehozott felhasználói fiók adatokat nem szükséges begépelnünk. A program az alap számítógépes ismeretekkel rendelkező felhasználóknak egyéni megoldásként futtatható eszköz. A konfiguráló eszközzel elvégzett módosítások bármikor visszavonható ahol az Autologon rendszergazdai jogosultsággal való futtatása után az adott funkció kikapcsolását, illetve a PC újraindítását kell csak elvégeznünk.

Hordozható programként használható ahol a szoftver indítása, illetve a felhasználói felületen a definiált munkafolyamatokhoz létrehozott adott területre csak a felhasználónevet, a jelszót kell beírnunk.

Az Autologon konfiguráló szoftver azon Windows számítógéphez is hatékony ahol akár több fiók is létre lett hozva.

A szoftverrel elvégzett konfigurálás előtt érdemes létrehozni egy biztonsági mentést amivel az esetleges hibás egyéni módosítások által létrejött hibák szüntethetőek meg. Az Autologon ingyenes konfiguráló eszköz innen szerezhető be.

Autologon – Automatikus bejelentkezéshez használható program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Automatikus bejelentkezési ablak kikapcsolásához használható az Autologon
Szerző
Leírás
Automatikus bejelentkezéshez használható konfiguráló program az Autologon.

Kapcsolódó szoftverek