Aunsoft Video Converter 2.3.0.5345

Az Aunsoft Video Converter egy több népszerű formátumot támogató videók, illetve audió fájlok átalakítására alkalmas szoftver. A program különlegessége, hogy vele akár mobilokra optimalizált jellemzőkkel bíró tartalmat is elő tudsz állítani. Biztosít egy beépített médialejátszót, illetve egy képlopót. Videó szerkesztő funkciót is tartalmaz, amivel a médiafájl vágható, effektezhető, feliratokat, logó fájlokat lehet elhelyezni. Felirat fájlokat is hozzáadhatsz ha fontosnak tartod.

Ha egy igazán sokoldalú multimédiás tartalmak konvertálására alkalmas programot keresel, előny, hogy szerkesztő funkciót is fel lehessen benne fedezni, akkor itt a Aunsoft Video Converter. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Az Aunsoft Video Converter letöltése és telepítése után, az első indítás alkalmával egy meglepően egyszerű, modern felhasználói felület fogad. A szoftver videók, illetve audió fájlokat egyaránt támogat, igény esetén egyszerre több fájlt is betallózhatsz a számára.

Kimeneti jellemzőket profil szerint lehet választani, ahol olyan összeállítások is kiválaszthatóak, amik mobil eszközökre optimalizált jellemzőket tartalmaznak. (Asus, iPhone, iPod, Acer, Android, HTC, Toshiba, Motorola, Nokia… )

Az Aunsoft Video Converter tartalmaz egy felhasználóbarát videó szerkesztő funkciót, amivel a videót vághatod, fejezeteket szúrhatsz be, módosíthatod a fényerő, kontraszt jellemzőket. Ezt az opciót akár effekt formájában is igénybe lehet venni. Feliratokat, vagy korábban létrehozott logókat is elhelyezhetsz a videón.

Ha rendelkezel egy felirat fájllal azt is hozzá lehet adni néhány lépésben. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Az Aunsoft Video Converter ingyenes megfelelőjeként választhatod a Format Factory vagy a Freemake Video Converter-t. Szintén ingyenes lehetőségekkel kecsegtet a Eusing Free Video Converter megoldása.

Az Aunsoft Video Converter egy profilos videó, illetve audió konvertáló, ami egy korszerű videó szerkesztő funkciót is tartalmaz. Videók vágásához, fejezetek beszúrásához, feliratozási, felirat fájlok integrálásához. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe. Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Aunsoft Video Converter

Aunsoft Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • videó, illetve audió fájlokhoz
 • profilos elrendezés
 • beépített videó szerkesztő funkció
 • felirat fájlok integrálásához
 • effektek támogatása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.aunsoft.com/video-converter/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Aunsoft Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
35 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GiliSoft Video Converter 9.9.02017-01-22 GiliSoft Video Converter 9.9.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • Daniusoft Video Converter Free 3.0.02018-08-17 Daniusoft Video Converter Free 3.0.0 (0)
  A Daniusoft Video Converter Free egy komplex multimédiás szoftver amivel konvertálhatsz, szerkesztheted a videóidat, vághatod, […]
 • Pavtube HD Video Converter 4.9.0.02018-01-05 Pavtube HD Video Converter 4.9.0.0 (0)
  A Pavtube HD Video Converter egy modern konvertáló program, amivel könnyedén tudsz dekódolni több népszerűbb formátumba. Az […]
 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]
 • OpenShot Video Editor 2.4.12017-11-14 OpenShot Video Editor 2.4.1 (1)
  Az OpenShot Video Editor segítségével profi videószerkesztési feladatokat láthatsz el, ahol látványos slideshowkat készíthetsz […]