Attribútumok, fájlok, mappák tulajdonságainak a szerkesztéséhez futtatható a Filo Windows konfiguráló

Egy akár csoportos fájl, illetve mappa tulajdonságok testre szabási munkafolyamataihoz futtatható konfiguráló amivel a fájlok attribútum paramétereit is szerkeszthetjük. A Filo a tartalmak archiválttá, írásvédetté, illetve az elrejtéséhez kellő paraméterek szerkesztési feladatai esetén használható.

A fájlok időbélyeg paramétereinek a szerkesztéséhez is hatékony amivel a létrehozás, módosítás, illetve a futtatás időpontja is módosítható. Az indítópanelon a fájlok betallózásához készített fájlkezelő kiegészítővel tudjuk a fájlokat kiválasztani, illetve a felületére lehet húzni. A Windows konfiguráló program a Filo akár csoportos fájl tulajdonság paraméterek szerkesztéséhez is eredményes amit egy kategorizált rubrika konfigurációt tartalmazó alkalmazással definiálhatjuk.

Fájlok attribútum értékeinek a testre szabásához is futtatható

A szoftverrel egyedi attribútum értékeket lehet készíteni. A fájlok csak olvashatóak, Archív, rejtettek szoltatások állnak rendelkezésre. A tartalmak paramétereinek a szerkesztési feladata esetén akár mappa kizárásokat is ki lehet választani amivel adott fájlok, mappák tulajdonságai a korábban futtatott paraméterekkel érhetőek el. A konfiguráló program időbélyeg tulajdonságok módosításakor akár automatikusan is frissíteni tudja a mappák, illetve fájlok módosítás, létrehozás, illetve a futtatás jellemzőit. A kötegelt projektekhez is futtatható Mappa, illetve fájl tulajdonságok szerkesztéséhez használható szoftver innen érhető el.

Filo – Windows konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Attribútumok, fájlok, mappák tulajdonságainak a szerkesztéséhez futtatható a Filo Windows konfiguráló
Szerző
Leírás
Fájlok, mappák tulajdonságainak a testre szabásához, illetve az attribútum jellemzők módosítási feladataihoz használható a Filo konfiguráló program.

Kapcsolódó szoftverek