Így tedd különlegessé a Windows mappák kinézetét a Folder Changer megoldásával

Igen egyszerűen lehet teljes mértékben megváltoztatni a Windows alapértelmezett mappa kinézetét a profi konfiguráló szoftver segítségével a Folder Changer megoldásával. A szoftverrel lehetőség van megváltoztatni annak a színét, illetve a jelenleg használt mappa ikon kinézetét.

Az alkalmazás nem igényel semmilyen komolyabb szakértelmet annak az érdekében, hogy meg tudd változtatni az akár már unalmasnak számító Windows mappa ikon kinézetet, illetve a hozzájuk rendelt szín jellemzőket. Az installálása után az eredmények eléréséhez csak annyit kell tenned, hogy a szoftver felhasználói felületén kiválasztod azt a profil szerint hozzáadott konfigurációt ami elnyeri a tetszésedet, arra csak rá kell húzni azt a mappa ikont amit teljesen át szeretnél alakítani. A profilok között egyszerű szín módosítások, illetve hozzáadott igen mutatós ikonok is kiválaszthatóak. Ha rendelkezel egy sajáttal azt is ki lehet választani.

A Folder Changer módosításai a konfiguráció kiválasztása után azonnal életbe lépnek, az eredmények rögtön megtekinthetőek. Az egyetlen sajnálatos tény, hogy ingyenesen időkorlátozással használható. Előny, hogy többet is tud funkcionálisan mint elsőre gondolná róla a kipróbálója. A Folder Changer ezen a linken található.

Folder Changer – Mappa konfiguráló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Így tedd különlegessé a Windows mappák kinézetét a Folder Changer megoldásával
Szerző
Leírás
Profi Windows konfiguráló, amit a mappáidhoz használhatsz fel: Folder Changer

Kapcsolódó szoftverek