Windows rendszeren a MAC címed megváltoztatására használd a Change MAC Address nevű programot

Egy igen egyszerű módszert biztosít annak az érdekében, hogy meg tudd változtatni a MAC címedet Windows rendszeren ezzel a remek alkalmazással. A Change MAC Address profilosan konfigurálható.

A szoftver igaz nem az ingyenes megoldásokhoz tartozik, ettől függetlenül egy igen ígéretes megoldás, hogy a lehető leghatékonyabban tudd megváltoztatni Windows rendszeren belül a MAC címedet. A Change MAC Address abban tudja sokkal egyszerűbbé tenni azt, hogy rengeteg előre hozzáadott ilyen jellegű paraméterek vannak hozzáadva, azt profilosan lehet kiválasztani, majd aktiválni, hogy eredményt kaphass.

A program használatával teljesen fölöslegessé válik a komolyabb szakértelem megléte, illetve hogy bonyolult Windows konfigurálásokat hajts végre. A beállításokról néhány szót ejtve egyéb lehetőséget nem tartalmaz, így valóban az egyik legegyszerűbb megoldást tartalmazza ehhez. Az egyetlen negatívum a Magyar nyelvi hiány, illetve hogy időkorlátosan használható ha csak ki szeretnénk próbálni, ingyenesen futtatnánk. Szerencsére több ingyenes alternatívája is létezik. A Change MAC Address jelenlegi kiadása innen érhető el. Ígéretes megoldás, hogy egyszerűen garantált eredmények biztosítása mellett tudd megváltoztatni a MAC címedet. Néhány fontosabb rendszer információt is megtudhatunk a hálózati kapcsolatokról.

Change MAC Address – MAC cím megváltoztató


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows rendszeren a MAC címed megváltoztatására használd a Change MAC Address nevű programot
Szerző
Leírás
Change MAC Address - MAC cm megváltoztató ami valóban működik

Kapcsolódó szoftverek