Uninstaller

Ashampoo UnInstaller 14.00.12

Az Ashampoo UnInstaller segítségével nyom nélkül távolíthatod el a számítógépedről a már nem használt alkalmazásaidat. Egyszerű használat, számos extra funkció jellemzi. Tartalmaz duplikátum keresőt, áttekinthetőek a Startup, automatikusan induló szoftverek listája is. Telepítésfelügyeleti szolgáltatással.

Szoftvereink törlése során rengeteg olyan fájlmaradvány marad vissza ami csak a fölösleges helyet foglalja a merevlemezen, de akár problémák forrásává is válhatnak mivel alkalmazás ütközések is történhetnek. Ha tökéletes és nyom nélküli uninstallálást szeretnél végrehajtani akkor ez az alkalmazás, az Ashampoo UnInstaller segíthet a feladatban.

A kezelőfelülete kifejezetten az egyszerűségre összpontosít, áttekinthető, ráadásul Magyar nyelven is tud. Vele a régi szoftvereidtől a lehető legegyszerűbben tudsz megszabadulni, ráadásul az azok által visszahagyott nyomok takarításában is jeleskedik.

A szoftver több mint egy hagyományos programeltávolító, hisz karbantartóként is funkcionál, itt rengeteg hasznos funkciót biztosít, neki köszönhetően gyorsabb, megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Más hasonló segédekkel ellentétben nem a folyamat után kutat a visszamaradt elemek után, hanem még a kérdéses program installálása alatt készít egy listát arról hogy mik tartoznak hozzá ezáltal sokkal alaposabban tud majd takarítani.

Beállításjegyzékek eltávolításához is futtatható az Ashampoo UnInstaller

Eltávolítja a visszamaradt registry bejegyzéseket, merevlemezen tárolt állományokat, temp fájlokat. Alapvető karbantartási feladatok végrehajtását is kezdeményezhetjük a felületéről, régebbi rendszer visszaállítási pontok törölhetőek vele, betűtípusok konfigurálhatóak, fájl duplikátumok kerestethetőek vele, fájlok végleges törlésére is képes amit azok többszöri felülírásával tud biztosítani. További jelenlévő modulok: Startup Manager, Registry tisztító, böngésző takarító, töredezettségmentesítő, biztonsági mentés készítő. Próbaverziós változat.

Az Ashampoo UnInstaller alternatívájaként használhatod a GeekUninstaller, vagy az IObit Uninstaller nevű szoftvert. Telepítésfelügyeleti szolgáltatást pedig a Revo Uninstaller Pro megoldása biztosít akárcsak a címben szereplő program.

Az Ashampoo UnInstaller segítségével nem csak a régen használt szoftvereidet tudod törölni, hanem igény esetén a PC karbantartását is végre tudod vele hajtani. Ehhez rengeteg speciális funkciót biztosít. Gyorsabbá tehető a gép indulása is.

Ashampoo UnInstaller Összefoglaló:Ashampoo UnInstaller pillanatkép

 • Végleges programeltávolító szoftver
 • folyamatosan monitorozza a változás előzményeket
 • minden visszamaradt fájlt eltávolít
 • karbantartó funkció
 • duplikátum kereső
 • fejlett, áttekinthető felhasználói felület, (választható skin)
 • telepítése után ha regisztráljuk 40 napig használhatjuk ingyenesen
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.ashampoo.com/hu/eur
Ashampoo UnInstaller letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Ashampoo UnInstaller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 27,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Uninstall Tool 3.7.4.57252024-04-07 Uninstall Tool 3.7.4.5725 (0)
  Az Uninstall Tool alkalmazások végleges eltávolítására alkalmas szoftver. Fájlmonitorozó funkciót is nyújt ami telepítésfelügyeleti […]
 • Revo Uninstaller Pro 5.2.62024-02-26 Revo Uninstaller Pro 5.2.6 (0)
  A Revo Uninstaller Pro egy fejlett programeltávolító szoftver, amivel nyom nélkül távolíthatod el a fölösleges szoftvereidet. A […]
 • EasyPC Cleaner Free 1.562013-09-21 EasyPC Cleaner Free 1.56 (0)
   Az EasyPC Cleaner Free egy kis méretű, minimális jártasságot igénylő PC takarító szoftver. Merevlemez, illetve registry pucolót is […]
 • UVK Ultra Virus Killer Portable 11.10.11.22024-05-29 UVK Ultra Virus Killer Portable 11.10.11.2 (0)
  Az UVK Ultra Virus Killer Portable multifunkciós karbantartó és rendszer optimalizáló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban […]
 • CCleaner Professional 6.24.110602024-05-23 CCleaner Professional 6.24.11060 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]

Szólj hozzá