Any PDF to DWG Converter 2020

Az Any PDF to DWG Converter egy PDF fájlok konvertálásához létrehozott alkalmazás amivel DWG, DXF formátumok szerint definiálható, hogy milyen fájlkiterjesztést érjünk el. Kötegelt feladat támogatással ahol egyszerre több dokumentum fájl is kiválasztható a konvertáláshoz. Szükség szerint egy adott oldalt is ki lehet választani az átalakításhoz. Jelszóval lehet titkosítani a végeredményt.

PDF fájlok konvertálásához biztosít megoldást az alábbi program amivel több speciális beállítás alapján lehet az irodai feladatok során szükségesnek számító átalakítást elvégezni. Az Any PDF to DWG Converter akkor megfelelő szoftver ha egyszerre több fájlt kell konvertálni.

Az Any PDF to DWG Converter letöltése, illetve az installálása után azonnal futtatni tudod ahol csak az átalakítandó tartalmat kell betallózni a számára. Egyetlen fájlt, illetve egyszerre több tartalmat is kiválaszthatsz, betallózhatsz egyszerre egy teljes mappát. A szoftver csak néhány irodai fájl formátumhoz használható, DWG, DXF ezeket előre kiválaszthatjuk, illetve az azokra jellemző tulajdonságok is beállíthatóak, AutoCAD paraméterek szerint.

A konvertáló, az Any PDF to DWG Converter egy fejlett eszköz, hogy a legtöbb irodai feladatnak megfelelő tartalmat létre lehessen hozni vele úgy hogy nincs szükség komolyabb ismeretekre, a használata egyszerűre sikeredett.

Privát felhasználásra szánt fájlok is készíthetőek, itt azt titkosítani lehet, ahol azt egy előre kiválasztott jelszóval védhetünk meg azoktól a felhasználóktól akikkel azt nem akartuk megosztani.

Az Any PDF to DWG Converter további szűrőket is tartalmaz, ahol akár az egyetlen dokumentum fájlból álló konvertálásakor egy adott oldalra lehet szűkíteni a konvertálást.

Dokumentum fájlok átalakítására, konvertálásra a PDFMate PDF Converter, illetve a Free Image to PDF Converter nevű szoftvert használhatjuk, azok már egyéb formátumokat is lehetővé tesz, hogy felhasználjuk az átalakítás során.

Az Any PDF to DWG Converter irodai alkalmazással konvertálni lehet PDF fájlokat DWG, DXF formátumba, kötegelt feladat támogatással, illetve akár egy adott dokumentum meghatározott oldalára is külön felhasználható.

Any PDF to DWG Converter

Any PDF to DWG Converter Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás
 • PDF fájlok konvertálása
 • speciális szűrők is kiválaszthatóak
 • kötegelt feladat támogatás
 • Jelszó védelem fájlokhoz
 • Egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://anydwg.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Any PDF to DWG Converter
Platform
Windows
Teljes ár
USD 170,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Total PDF Converter 6.1.0.682021-04-14 Total PDF Converter 6.1.0.68 (0)
  A Total PDF Converter egyszerűen, néhány lépésben támogatja annak lehetőségét hogy szöveges dokumentumokat PDF kimenetűvé tudjuk […]
 • AlterPDF 5.22021-04-08 AlterPDF 5.2 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]
 • Nitro Pro 13.382021-04-07 Nitro Pro 13.38 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • PDF Shaper 10.92021-03-25 PDF Shaper 10.9 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]
 • PDF Studio 2020.042021-03-17 PDF Studio 2020.04 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]