AIMP For Android 2.00 Build 279

Az AIMP For Android egy mobilra optimalizált könnyed zenelejátszó program amivel minőségromlás nélkül hallgathatsz meg multimédiás tartalmakat. Az alábbi Free alkalmazás számos formátumot támogat, MP3, OGG, UMX, MOD, FLAC, MP4. Az egyedi hangásról a 8 sávos equalizer gondoskodik. Lejátszólista támogatással.

Mivel a mai mobilok egyre nagyobb tárkapacitással bírnak, közkedveltté vált, hogy azokat új funkcióval ruházzák fel, többek között akár multimédiás központtá alakíthatóak, néhány célprogram telepítésével könnyen lejátszhatóvá válnak az audió tartalmak.

Egy már közkedvelt alkalmazásnak számít az AIMP For Android, ami asztali számítógépeken már bizonyította rátermettségét. Természetesen a szóban forgó változat sem tartalmaz semmilyen funkcionális korlátozást, mindent tud ami csak egy átlagos Android mobil tulajdonosnak szükséges lehet.

Maga a telepítőfájl nem foglal túl sok helyet, ráadásul az AIMP For Android futtatása során sem tapasztalni komolyabb erőforrásbéli problémákat.

A kezelőfelület és a kinézet kiválóan illeszkedik a kor elvárásaihoz, van viszont egy apró hátránya, hogy sajnos Magyar nyelven nem támogatott. Az AIMP For Android telepítését követően a beállítások panelon több nyelv közül lehet választani, az alapértelmezett az Angol.

Rengeteg népszerű kodeket meg tud nyitni, ismeri:

APE, MPGA, MP3, WAV, OGG, UMX, MOD, MO3, IT, S3M, MTM, XM, AAC, FLAC, MP4, M4A, M4B, MPC, WV, OPUS kimeneteket.

Az AIMP For Android egyéb lehetőségei részeként, szolgáltat egy beépített 8 sávos equalizert, amivel az audió jellemzők formálhatóak igény szerint.

Támogatja a lejátszólistákat, képes automatikusan felkutatni az általa támogatott kimenettel bíró médiákat.

Egy másik szintén igen népszerű multimédiás szoftver a VLC For Android, ami már filmekhez is felhasználható. Mivel ő is ingyenesen használható, érdemes kipróbálni. Ha még nem próbáltad volna, az AIMP For Android Windows megfelelője is elérhető a kínálatunkból.

Az AIMP For Android egy tekintélyes tudással bíró zenelejátszó szoftver mobilra, ami minden fontosabb kodeket ismer, támogatja a lejátszólistákat, könnyen navigálható felülettel teszi hatékonyabbá a használatát, az audió jellemzők egy beépített equalizer segítségével módosítható.

AIMP For Android

AIMP For Android összefoglaló:

 • Android zenelejátszó program
 • lejátszólisták támogatása
 • equalizer
 • könnyen navigálható felület
 • az összes népszerűbb formátum támogatása
 • audiók keresése
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.aimp.ru/index.php
AIMP For Android QR CODE

Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítéshez

letoltes_Android

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AIMP For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AIMP Portable 4.13.18972017-06-26 AIMP Portable 4.13.1897 (0)
  Az AIMP Portable a népszerű zenelejátszó szoftver hordozható kiadása ami éppúgy elkényeztet minket mint a telepíthető változat. […]
 • AIMP 4.60.21802020-03-26 AIMP 4.60.2180 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • Passion Audio Player 4.02015-04-29 Passion Audio Player 4.0 (0)
  A Passion Audio Player zenei/videó állományok megnyitására alkalmas számos különleges funkciót tartalmazó program. Ez a Free […]
 • Qmmp 1.3.72020-03-27 Qmmp 1.3.7 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • MP3 lejátszó For Android 1.1.42015-08-29 MP3 lejátszó For Android 1.1.4 (0)
  Az MP3 lejátszó egy mobilra tervezett zenei tartalmak megnyitására alkalmas Android program. Az alábbi Free alkalmazás főbb […]