4K YouTube to MP3 Portable 4.4.3.4700

A 4K YouTube to MP3 Portable megoldásával többek között YouTube videókból tudsz audió tartalmat kinyerni, majd azt a gépedre menteni. Az alábbi kliens program MP3, M4A, OGG kimenetekbe tud menteni. Nem kell telepíteni, hordozható változat. YouTube, Facebook, Vevo, Tumblr, Flickr oldalak esetén is használható.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel online megosztott videókból tudsz audió tartalmat kinyerni ,majd azt letölteni, akkor itt a 4K YouTube to MP3 Portable, ami a népszerű szoftver telepítést nem igénylő változata. A nevével ellentétben számos más videómegosztó portál esetén is teljes támogatottság mellett futtatható. Napi használatra a 4K YouTube to MP3 Portable installálható változatban is beszerezhető a kínálatunkból.

A 4K YouTube to MP3 Portable letöltése után a beüzemelés érdekében gyakorlatilag mást nem kell tenni mint a kapott tömörített mappát ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezután csak el kell indítani. A letöltésre, audió kinyerésre szánt hivatkozást egyszerűen meg kell a számára adni, amit a böngészőből kimásolva tehetsz meg. Azt közvetlenül meg is tekintheted a beépített médialejátszójával, a mentés előtt kiválaszthatod, hogy milyen formátumban mentse el, ez lehet: MP3, M4A, OGG.

A 4K YouTube to MP3 Portable használható YouTube, Facebook, Vevo, Tumblr, Flickr, Metacafe, Vevo.com oldalakon megosztott multimédiás tartalmak esetén. Természetesen számos más videómegosztó portált ismer, támogat.

Hasznosnak tekinthető, hogy sávszélesség korlátozást is alkalmazhatsz, így párhuzamos munkameneteket indíthatsz mellette, böngészhetsz, illetve további videókat tekinthetsz meg. Természetesen kötegelt feladatokat is támogat, egyszerre több videót is le tud tölteni. Mivel nem kell telepíteni, felmásolható egy cserélhető adathordozóra, így több PC-n is használhatod szemetelés nélkül.

Helyette használhatod még az Ashampoo ClipFinder HD vagy a TubeDigger nevű programot, kifejezetten Facebook tartalmakhoz a MassFaces nevű alkalmazást.

A 4K YouTube to MP3 Portable egy hordozható, közösségi videómegosztó portálokon közzétett multimédiás tartalmak letöltésére alkalmas program, amivel egy feladaton belül audió hangsávokat tudsz kinyerni. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

4K YouTube to MP3 Portable

4K YouTube to MP3 Portable Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • audiók kinyeréséhez
 • MP3, OGG, M4A formátum támogatás
 • számos videómegosztó portált támogat
 • proxy támogatás
 • sávszélesség korlátozási lehetőség
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.4kdownload.com/products/product-youtubetomp3

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
4K YouTube to MP3 Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 9,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 4K YouTube to MP3 4.4.3.47002021-12-29 4K YouTube to MP3 4.4.3.4700 (0)
  A 4K YouTube to MP3 egy speciális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel számos videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni, […]
 • Gihosoft TubeGet 9.0.082022-09-09 Gihosoft TubeGet 9.0.08 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • Ashampoo ClipFinder HD 2.512017-09-15 Ashampoo ClipFinder HD 2.51 (0)
  Az Ashampoo ClipFinder HD egy könnyed megjelenéssel biztosított Videó kereső és Videó letöltő szoftver, ami, Free alkalmazás létére […]
 • Ant Download Manager 2.8.1.828882022-09-22 Ant Download Manager 2.8.1.82888 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • 4k Video Downloader 4.21.5.50102022-09-22 4k Video Downloader 4.21.5.5010 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]