3D fotó formátumok megtekintéséhez is tökéletes az Image Viewer Software

A szoftver specifikus fotók megtekintéséhez, a fájlok paramétereinek a szerkesztéséhez futtatható amivel a tartalmak Gamma korrekcióját is módosíthatjuk. A vörösszem hatás effektus hibák is kijavíthatóak a képkezelő programmal. 3D fotó fájlformátumok megtekintéséhez is hatékony. Diavetítésként lehet a számítógépen eltárolt mappákban található tartalmakat megnyitni az Image Viewer Software képnézegetővel.

Ingyenes képnézegetési feladatokhoz hatékony amivel akár a fotók hibáit, vörösszem hatás effektusait is ki lehet javítanunk. Az Image Viewer Software restauráláshoz is futtatható, képtranszformációs effektekkel szerkeszthetjük a fájlokat. Diavetítések készíthetőek képgyűjteménnyel rendelkező mappákból. A szoftver korlátlanul futtatható képlopó megoldást is tartalmaz amivel az asztali tevékenységről lehet fotót létrehozni. Az alkalmazás automatikusan meg is nyitja amivel a fájlok módosíthatóak, a kontraszt, illetve fényerő tulajdonságok is szerkeszthetőek.

STL, PLY, OBJ 3D fotó fájlformátumok megtekintéséhez is kiváló

A képnézegető program különleges, egyedi munkafolyamatokhoz is futtatható amivel akár STL, PLY, OBJ 3D képfájlformátumokat is megnyithatunk. Akár 3D megjelenítő eszközre is létrehozhatóak tartalmak. A program egy ID3 Tag megjelenítő funkciót is biztosít amivel a fotó GPS paramétereket is megtekinthetjük.

A Windows, illetve Linux rendszerre is elérhető képnézegető, szerkesztő program az Image Viewer Software innen szerezhető be.

Image Viewer Software – Képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
3D fotó formátumok megtekintéséhez is tökéletes az Image Viewer Software
Szerző
Leírás
Képek szerkesztéséhez futtatható ingyenes szoftver az Image Viewer Software, 3D fotókhoz is profi.

Kapcsolódó szoftverek