1Click Uninstaller 3.0

Az 1Click Uninstaller egy minimális erőforrás igénnyel, illetve egyszerű használhatósággal jellemezhető program eltávolító szoftver. Az ingyenes, Free alkalmazással igen egyszerű módszerrel van lehetőség a fölöslegessé vált programjaid eltávolítására. Folyamat kezelővel, illetve kereső funkcióval is rendelkezik.

Inkább az egyszerűbb használatra, az azonnali eredmények elérésére használható remek programeltávolító szoftver az 1Click Uninstaller, amivel néhány kattintással távolíthatóak el azok a programok amiket már nem használsz, teljesen fölöslegessé váltak az idő folyamán.

Az 1Click Uninstaller beszerezhető kiadását le kell tölteni, majd telepíteni szükséges. A program még népszerűbb lehetne ha nem igényelne installálást, ez természetesen mégsem akkora probléma mivel ez néhány percet igényel csak. A szokásostól eltérő felhasználói felülettel rendelkező program kilistázza az összes telepített alkalmazást, azt azonnal el lehet távolítani vele. Itt ezt áttekinthetően teszi lehetővé, így a szükséges szoftver sokkal egyszerűbben kiválasztható az uninstalláláshoz.

Az 1Click Uninstaller néhány plusz funkcióval is rendelkezik amivel egyszerűbb rendszer információk is megjeleníthetőek. Ilyen a háttér folyamatok kilistázása, illetve az elindításuk. A viszonylag szokatlannak számító indítófelületen kívül egyéb negatívumot nem lehet felhozni mellette, érdemes kipróbálni mivel ingyenes megoldás.

Programok egyszerű uninstallálása

A szoftverrel el tudod távolítani azokat az alkalmazásokat amikre egyáltalán nincs szükség, fölösleges helyet foglalnak, esetleg el szeretnéd távolítani azokat a Windows Appokat amikre nincs szükség mivel rengeteg helyet, illetve erőforrást igényelnek. Ha rengeteg szoftvert telepítettél korábban, azok között nehéz egy adott tartalmat felkutatni, erre egy beépített keresőt biztosít, ahol csak a szükséges tartalmat kell begépelned. A szoftver eltávolítása a szokásos módon történik. A hasonló programeltávolítókkal összehasonlítva nem fedezhetünk fel annyi plusz funkciót, nem olyan alapos, az eredmény is felületesnek számít, ha egy olyan megoldást szeretnél amivel azonnal eltávolíthatóak a szoftvereid, érdemes kipróbálnod.

Szerencsére rengeteg hasonló szoftver létezik a régi programjaid eltávolítására, ilyen a Revo Uninstaller, amivel a visszamaradt fájlok felkutatása is elvégezhető, ezzel minimalizálván az esetleges rendszer hibákat. Egy másik, több módszert is támogató szoftver a BCuninstaller, Magyar nyelvű, fejlett fájlmaradvány keresővel, illetve Windows Appok nyom nélküli eltávolításához.

Az 1Click Uninstaller egy ingyenes, kezdők számára kifejlesztett programeltávolító, ami folyamat kezelőt is tartalmaz. Nagyon egyszerű a használata, különleges indítófelülettel rendelkezik, ez a navigálhatóságát teszi egyszerűbbé.

1Click Uninstaller

1Click Uninstaller Összefoglaló:

 • programeltávolító
 • egyszerű használat
 • folyamat kezelő
 • beépített kereső funkció
 • csekély erőforrás igény
 • különleges felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softeza.com


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
1Click Uninstaller
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Revo Uninstaller 2.3.52021-10-26 Revo Uninstaller 2.3.5 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. […]
 • Revo Uninstaller Portable 2.3.52021-10-26 Revo Uninstaller Portable 2.3.5 (0)
  A Revo Uninstaller Portable egy igen népszerű programeltávolító szoftver, ami több igen hasznos Toolst is biztosít. A program […]
 • IObit Uninstaller 11.1.0.182021-10-19 IObit Uninstaller 11.1.0.18 (0)
  Az IObit Uninstaller fölösleges szoftverek, böngésző kiegészítők végleges és nyom nélküli eltávolítására használható fel. Free […]
 • HiBit Uninstaller 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HiBit Uninstaller Portable 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller Portable 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]