1AVCapture 1.9.8.90

Az 1AVCapture nevű alkalmazás segítségével képlopásokat, videó felvételeket, illetve audió tartalmakat tudsz rögzíteni azokról a tevékenységekről, amiket a számítógépeden hajtasz végre. A szoftver igen professzionális a saját területén, emellett Magyar nyelvi támogatással is bír.

Kifejezetten azoknak a számítógép használók számára lehet hasznos a címben szereplő alkalmazás akik egy olyan alkalmazást keresnek amivel megörökíthető egy adott tevékenység, legyen az hang, videó, vagy kép. Az 1AVCapture prezentációk, illetve játékok esetén is teljes körű szolgáltatást biztosít.

Az 1AVCapture letöltése és telepítése után az első indítás alkalmával van arra lehetőséged, hogy kiválaszd, hogy milyen munkafolyamatot szeretnél kiválasztani. Közvetlenül ezen a területen van arra mód, hogy engedélyezd a hangfelvevő funkciót.

Képlopás, vagy videó felvétel készítésekor, kiválasztható az a terület, amit rögzíteni szeretnél, a szoftver kezelőfelülete nagyon egyszerűen navigálható, ahol könnyedén és gyorsan kiválaszthatóak a korábban említett lehetőségek. Az 1AVCapture minimális konfigurációt igényel, szinte azonnal használatba vehető az installálást követően.

Videó felvételek készítése esetén a megkezdett munkafolyamat szüneteltethető, leállítható, vagy opcionálisan onnan lehet folytatni, ahonnan korábban szüneteltetted. Támogatott mentési formátumok: AVI, WMV, WAV, WMA, MP4.

Néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsok vannak hozzárendelve, így azok rugalmasabban érhetőek el. Ingyenesen időkorlátozással futtatható, ezalatt teljes értékűen biztosítja azokat a funkciókat, amire eredetileg lett tervezve.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a PicPick, vagy az IceCream Screen Recorder esetleg az igen népszerű Bandicam nevű programot.

Az 1AVCapture egy képlopó, videófelvevő, hangrögzítési feladatokat ellátó segédalkalmazás, amit nem csak hogy nagyon egyszerű használni, hanem Magyar nyelvi támogatást is kapott. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

1AVCapture

1AVCapture Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • videó felvételek készítéséhez
 • hangfelvevő funkció
 • egyszerű használat
 • minimális beállítást igényel
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcwinsoft.com/1avcapture/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
1AVCapture
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Debut Video Capture Software 7.672021-11-08 Debut Video Capture Software 7.67 (1)
  A Debut Video Capture Software videó képlopásokra használható remek ingyenesen használható szoftver. Vele komolyabb szakértelem […]
 • iTop Screen Recorder 1.4.0.3452021-09-18 iTop Screen Recorder 1.4.0.345 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • FastStone Capture 9.62021-06-22 FastStone Capture 9.6 (0)
  A FastStone Capture segítségével megörökítheted asztali tevékenységedet, videó vagy kép formájában. Az eredmény szerkeszthető és meg […]
 • Apowersoft Video Download Capture 4.9.62015-02-10 Apowersoft Video Download Capture 4.9.6 (0)
  Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió […]
 • Freez Screen Video Capture 1.22013-05-21 Freez Screen Video Capture 1.2 (0)
  A Freez Screen Video Capture egy könnyen kezelhető videó képlopó alkalmazás ami billentyűparanccsal is vezérelhető, ingyenes […]