Debut Video Capture Software 7.54

A Debut Video Capture Software videó képlopásokra használható remek ingyenesen használható szoftver. Vele komolyabb szakértelem nélkül tudsz videó felvételeket készíteni az asztali tevékenységedről. Ez a Free alkalmazás több mentési formátumot támogat.

Ha játékról, esetleg olyan munkákról van szó, ami igénnyé teszi, hogy megörökítsd azt az aktuális munkafolyamatot ami a számítógépeden történik, szükség lesz egy célalkalmazásra ami ezt meg is tudja valósítani. Ez történhet kép vagy videó, esetleg audióként.

Elsősorban azok számára javasolt a Debut Video Capture Software akik videó formájában szeretnék megörökíteni a monitoron zajló eseményeket. Számos feladat végrehajtása esetén lehet hasznos ha képlopásokat tudunk végrehajtani, rengeteg szoftver lelhető fel a feladatra, ezek döntő többsége képek esetén használható, ez a program viszont nem képet hanem videót készít amivel a későbbiekben dolgozni is tudunk.

Egy remek kis program ami profin és széleskörűen konfigurálható, szabható testre az adott munkafolyamat végrehajtásához.

 Az elkészült állományt AVI, WMV, ASF, iPod, PSP, MOV, MP4, 3GP formátumban tárolhatjuk el amit a munkafolyamat előtt választhatunk ki, azon felül hogy lementhető az asztali tevékenység, még támogatja külső eszközökről való felvétel készítést ami akár webkamera is lehet.

Vízjelezhető a felvett videó a Debut Video Capture Software eszközével

 Feliratozható az állomány a Debut Video Capture Software segítségével amivel szöveges -vízjel helyezhető el azon. Támogatja hogy előre meghatározzuk a képminőséget és a szín összeállítást. Vezérelni billentyűparancsokkal is tudjuk. A speciális beállításoknál minden felhasználó az igényeihez mérten tudja a megfelelő opciókat kiválasztani, teljes mértékben testre szabható.

A kínálatunkban számos hasonló, remek megoldás található, amik ugyanerre képesek. Ilyen a Bandicam, vagy az IceCream Screen Recorder, ami képek esetén is bevethető. Kifejezetten képspecialista a PicPick amik szerkesztőt és megosztási alternatívákkal is szolgál.

A Debut Video Capture Software egy profi videó felvevő eszköz ami több módon is vezérelhető, opcionálisan webkamerát is rögzít. Ingyenes használat esetén némi korlátozást tartalmaz. 

Debut Video Capture Software

 Debut Video Capture Software összefoglaló:

 • videó képlopó szoftver
 • számos népszerű mentési formátumot támogat
 • fejlett beállítási lehetőségek
 • feliratozási lehetőség
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • ingyenesen funkciókorlátozást tartalmaz
 • Hivatalos oldal: https://www.nchsoftware.com/capture/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Debut Video Capture Software
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DreamPlan Home Design Software 6.652021-10-23 DreamPlan Home Design Software 6.65 (0)
  A DreamPlan Home Design Software egy lakástervező program amivel 3D nézetben készítheted le álmaid otthonát,  nem igényel […]
 • iTop Screen Recorder 1.4.0.3452021-09-18 iTop Screen Recorder 1.4.0.345 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • FastStone Capture 9.62021-06-22 FastStone Capture 9.6 (0)
  A FastStone Capture segítségével megörökítheted asztali tevékenységedet, videó vagy kép formájában. Az eredmény szerkeszthető és meg […]
 • ActivePresenter 8.3.22021-01-26 ActivePresenter 8.3.2 (0)
  Az ActivePresenter egy professzionális képlopó alkalmazás amivel a szóban forgó feladat végrehajtásához szükséges funkciók széles […]
 • BB FlashBack Express 5.41.0.45342019-11-30 BB FlashBack Express 5.41.0.4534 (0)
  A BB FlashBack Express, kis erőforrás mellett használható, remekül konfigurálható videó felvevő alkalmazás ami ingyenesen és […]