Zenei fájlok darabolása, vágása az AD MP3 Cutter nevű alkalmazással

A programmal zenei fájlokat, MP3 formátumban tudsz szerkeszteni, azt vágni, darabolni a minőség megőrzése szerint. Felfedezhető még benne ID3 Tag kezelő is amivel rengeteg hasznos információt tudunk hozzáfűzi az audió fájlhoz. Nem más mint az AD MP3 Cutter.

Gyorsan, minőségi zenei fájlokat lehet létrehozni az AD MP3 Cutter nevű alkalmazással amivel azokat darabolhatjuk megfelelő részletekre, illetve vághatóak azokból a fölöslegessé vált részletek. Az ID3 Tag szerkesztő funkciója komolyabb fejlesztés eredménye mivel egy felületen definiálhatóak igen bő kínálat alapján a szükséges adatok a tartalomhoz. A zene szerkesztő szoftver igen gyorsan dolgozik, gyakorlatilag ugyan azt a végeredményt kapjuk meg mint a kiindulási alap. A jól áttekinthető felhasználói felületen előre meg lehet tekinteni, hogy milyen módosítást szeretnénk végezni a tartalmon, így azt még vissza is vonhatjuk azelőtt mielőtt eltárolnánk. Természetesen nem maradhatott volna ki belőle a beépített médialejátszó ami teljes értékűen funkcionál, az összes fontosabb eszköz formájában. Lejátszható a zene, megállítható, hangerő módosítás ha azt egy külső hardveres eszközön akarjuk visszahallani.

Az AD MP3 Cutter szabadon közzétett változata innen szerezhető be. Időkorlátosan futtatható. Csak MP3 formátumban tud eredményeket elérni, azokat lehet vele szerkeszteni.

AD MP3 Cutter – zene vágó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zenei fájlok darabolása, vágása az AD MP3 Cutter nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
MP3 fájlformátumokhoz használható zene szerkesztő program: AD MP3 Cutter

Kapcsolódó szoftverek