Blog

ocenaudio: MP3 fájlok szerkesztése effektezéssel

Igen közkedvelt audió fájl formátum az MP3, rengetegen tárolják a zenei tartalmaikat ilyen fájlkiterjesztésben. Ha szerkeszteni kell, esetleg vágni, az ocenaudio nevű alkalmazást javasolt választani erre. Nem csak vágási feladatokra használható fel hanem korszerű szerkesztésekhez, ahol egy felvett zenei fájlt lehet akár effektezni.

Hangfelvevő, illetve korszerű zenei fájlok szerkesztésére megfelelő kiegészítőt is kipróbálhatsz az ocenaudio multimédiás szoftverrel amit MP3, illetve egyéb rendszeresen használt formátumoknál van mód használni.

Hangok rögzítése, szerkesztése, vagy akár effektek hozzáadása

Hangfelvételek készítésekor több szükséges beállítást is ki lehet választani, ilyen a csatornák, illetve a mintavételezési frekvencia. WAV, OGG, MP2, MP3, AAC formátumban is el lehet tárolni, vagy azonnal módosítható, vágható, a szoftver által támogatott audio effekteket lehet hozzáadni.

Az ocenaudio zene szerkesztő olyan multimédiás fájlokhoz is használható ahol az ID3 Tagokkal is rendelkezik, azokat is képes megjeleníteni, ez a funkció a tartalmak rendszerezéséhez szükségesek.

A beépített médialejátszó hatékonyabbá teszi azoknak a részleteknek a kiválasztását amit ki szeretnénk vágni, a hasznos zenei rész kiemeléséhez fontos. A Magyar nyelven elérhető audió vágó program legújabb kiadása itt található. Ingyenes.

ocenaudio – MP3 szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ocenaudio: MP3 fájlok szerkesztése effektezéssel
Szerző
Leírás
Többek között MP3 formátumok szerkesztéshez is felhasználhatod az ocenaudio szerkesztőjét

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá