Wise Registry Cleaner használata

A Wise Registry Cleaner használatával megbízhatóbb, kevesebb hibát produkáló, némileg gyorsabb operációs rendszert kaphatsz. Profi regisztrációs adatbázis tisztító szoftver, ami karbantartáshoz elengedhetetlen.

Mivel a regisztrációs adatbázis értékei az operációs rendszer, illetve a telepített alkalmazások számára kritikus fontos beállításjegyzékeket tartalmaznak, ezért ezen a területen is fontos a karbantartás. Erre egy igen megbízható alkalmazás a Wise Registry Cleaner, aminek a használata kezdők számára sem okozhat komolyabb problémát.

A Wise Registry Cleaner kezelőfelületén egy kattintással kezdeményezhető az érvénytelen bejegyzések felkutatása, itt szinte az összes olyan területet figyelembe veszi, ahol ezek előfordulhatnak. Rossz tűzfal konfiguráció, start menü, indítópult, alkalmazás beállítások.

A kényelem fokozása érdekében a Wise Registry Cleaner a használata során időzíteni is lehet, ezt a fő vezérlőpanelon egy csúszka segítségével lehet megtenni, majd itt megadható egy időpont amikor ezt végre szeretnénk vele hajtani.

A vele végrehajtott vizsgálatok után kézzel tekinthető át hogy mit törölne alapértelmezés szerint, ezt természetesen kézzel felül lehet bírálni, megakadályozható, hogy még fontosnak ítélt értékek kerüljenek eltávolításra.

A Wise Registry Cleaner a regisztrációs adatbázis töredezettség mentesítését is elvégzi, itt is egy rövid, áttekinthető jelentést is biztosít arról, hogy milyen eredményeket kapunk. Ezt szintén egy kattintással végre lehet hajtani.

A Wise Registry Cleaner segít, hogy kevés számítógépes ismeret birtokában is tisztítani tudd a regisztrációs adatbázist, Magyar nyelven és ingyenesen használható.

Wise Registry Cleaner hasznalata-144512

A Wise Registry Cleaner használatával megbízhatóbb operációs rendszert kaphatsz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Wise Registry Cleaner használata
Szerző
Leírás
A Wise Registry Cleaner használatával megbízhatóbb, kevesebb hibát produkáló, némileg gyorsabb operációs rendszert kaphatsz. Profi regisztrációs adatbázis tisztító szoftver, ami karbantartáshoz elengedhetetlen.

Kapcsolódó szoftverek

 • System Ninja használata2018-10-10 System Ninja használata (0)
  Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még […]
 • Glary Utilities használata2014-12-22 Glary Utilities használata (0)
  Az alábbi segédalkalmazással néhány kattintással rendbe rakhatod a számítógépedet, profi karbantartó. Glary Utilities használata.
 • Baidu PC Faster használata2014-10-27 Baidu PC Faster használata (0)
  Karbantartó funkciókat ellátó szoftver amely tartalmaz még víruskereső alkalmazást, startup managert, illetve Windows managert is. A […]
 • Temp mappa karbantartó: RRAV Cleaner Portable2021-02-05 Temp mappa karbantartó: RRAV Cleaner Portable (0)
  Ingyenesen használható Temp mappa karbantartó szoftver amivel az operációs rendszer és az azon szoftverek mappáinak a tartalma […]
 • A Temp mappák esetén hatékony karbantartó szoftver a Folder Cleaner2021-01-17 A Temp mappák esetén hatékony karbantartó szoftver a Folder Cleaner (0)
  A Temp mappákhoz használható karbantartó szoftver a Folder Cleaner amivel akár időzítve tudjuk pucolni. Az ingyen kipróbálható […]