Wise Plugin Manager 1.28.56

A Wise Plugin Manager segítségével át tudod nézni a böngésződ által kezelt kiegészítőket, bővítményeket igény esetén azok letilthatóak, vagy akár törölhetőek. Az alábbi Free alkalmazással némi teljesítmény javulást érhetsz el rendeltetésszerű használat esetén. Akár kéretlen eszköztárakhoz is.

A böngészők tudásban úgynevezett bővítmények hozzáadásával funkcionálisan tovább okosíthatóak, ezzel sokan élnek is, de néha ennek vannak némi hátulütői is. Ha egy adott böngészőmotorhoz rengeteg bővítmény kerül integrálásra, annak a teljesítménye, megbízhatósága romlani kezd. A legtanácsosabb a fölöslegeseket letiltani. Pontosan erre képes a Wise Plugin Manager.

A lehetőségeit tekintve túl sok opciót nem biztosít, csak a legfontosabb lehetőségeket biztosítja, azt viszont magabiztosan. A Wise Plugin Manager a bővítmények kezelésében egy igen egyszerű megoldást biztosít.

A rövid telepítési folyamat végeztével, ami Magyar nyelven történik, azonnal elindítható, továbbá opcionálisan megtekinthetőek a kiadási megjegyzések. A Wise Plugin Manager nevű szoftver, támogatja a legnépszerűbb alkalmazásokat, a Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, továbbá az Operát.

A Wise Plugin Manager alapvető testre szabási lehetőségekkel is fel van szerelve, többek között beállítható az alapértelmezettként használandó változat is.

Visszatérve a pluginokra, a beépülőket típusuk szerinti csoportosítás alapján listázza ki, azokról még információkat is megjelenít ha a felhasználó erre igényt tart. Értékelés formájában tekinthető meg a felhasználók általi népszerűsége. Itt akár egyetlen mozdulattal tilthatóak, vagy ha már nincs valamelyikre szükség törölheted is azt.

Maga a Wise Plugin Manager nem csak a telepítés alatt, hanem a használat során is Magyar nyelven futtatható, így a kezdők is minden kockázattól mentesen használhatják.

Ezekre a beállításokat általában a böngészőkben is meg lehet tenni, de ezzel a szoftverrel némileg egyszerűbb, áttekinthetőbb formában érhető el ugyanaz.

Hasonló konfigurálót maga a CCleaner nevű karbantartó is szolgáltat, ha már telepítve van akkor elég őt használnod ehhez. Képes erre még a Junkware Removal Tool, illetve az AdwCleaner. Mindegyik megoldás ingyenesen futtatható.

A Wise Plugin Manager egy igen egyszerű alkalmazás amivel letilthatod, vagy törölheted a fölösleges böngésző bővítményeidet, eszköztáraidat. Ha szükségét érzed azokról információkkal is tud szolgálni. Vele az alapértelmezett böngésző is kiválasztható, módosítható.

Wise Plugin Manager

Wise Plugin Manager összefoglaló:

 • Bővítmény konfiguráló program
 • letiltható, törölhető elemek
 • eszköztár eltávolításához
 • alapvető információk szolgáltatása
 • egyszerű használat
 • áttekinthető felület
 • alapértelmezett böngészőmotor kiválasztás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/wise-plugin-manager.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Plugin Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Care 365 5.9.1.5822021-09-14 Wise Care 365 5.9.1.582 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]
 • Active@ Partition Manager 6.0.152021-09-14 Active@ Partition Manager 6.0.15 (0)
  Az Active@ Partition Manager egy profi particionáló program ami NTFS, FAT32, FAT16 fájlrendszerrel rendelkező tárolóegységekhez a […]
 • Wise Care 365 Portable 5.9.1.5822021-09-14 Wise Care 365 Portable 5.9.1.582 (0)
  A Wise Care 365 Portable ideális eszköz arra hogy a lassult, teleszemetelt rendszeren optimalizálási lépéseket tudj végrehajtani, […]
 • ZHPCleaner 2021.9.11.3272021-09-12 ZHPCleaner 2021.9.11.327 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • DTaskManager 1.57.212021-09-08 DTaskManager 1.57.21 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]