FTP

WinNc 10.7.5.0

A WinNc egy paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami számos extra, igen hasznos funkciót biztosít. A fontosabb lehetőségeit tekintve használható FTP kliensként, fájlok titkosítására, tömörítésre, kicsomagolásra, fájldaraboláshoz, majd azok egyesítéséhez. Magyar nyelvi támogatással.

Ha egy olyan alternatív fájlkezelő alkalmazást keresel, ami egyetlen felületen biztosít olyan funkciókat amik a hétköznapok során nélkülözhetetlenek, fontos az áttekinthető kinézet és a Magyar nyelvi támogatás, akkor kipróbálhatod a WinNc nevű szoftvert, ami Windows 10 támogatottságot is élvez.

A WinNc letöltése után a telepítésekor ikon készíthető, ez a gyorsabb indításhoz szükséges.

A WinNc első futtatásakor egy beépített varázslófelület segít a szoftver kiismerésében, illetve néhány beállítást is itt lehet eszközölni. Ezek fontosak hogy a szoftver aszerint fusson ahogy nekünk fontos az adott területen.

Ez a professzionális fájlkezelő szoftver támogatja, hogy hálózati kapcsolatokat tudjunk létesíteni, ez lehet akár FTP. Azon felül hogy könnyebben lehet vele navigálni a PC merevlemezén, néhány fájlkezelési feladatot is támogat. A nagyobb méretű fájlokat fel lehet vele darabolni, majd egyesíteni. A privát jellegű tartalmakat néhány lépésben titkosítani is lehet, így ahhoz kizárólag te fogsz tudni hozzáférni. Sőt könnyedén tudsz vele mappákat szinkronizálni. A WinNc titkosítási feladatokhoz egy remek eszköz.

Kereső funkciót is kiválaszthatunk a WinNc megoldásánál

A WinNc szolgáltat még egy beépített keresőt, amivel szinte bármilyen fájlt pillanatok alatt fel lehet kutatni szabadon választható kulcsszavak segítségével. Extrájaként akár ISO kiterjesztésű tartalmakat CD lemezre lehet vele írni, itt is érzékelhető az egyszerűség. Vele önkicsomagoló archívumok is előállíthatóak néhány kattintással.

A beállításoknál rengeteg változót meg lehet adni, milyen eszköztárakat jelenítsen meg, a kinézete is egyedivé tehető. Amit érdemes megjegyezni, hogy ingyenesen néhány konfigurációjához nem lehet hozzáférni, illetve időkorlátosan futtatható. Ingyenes megfelelőjeként választhatod a Tablacus Explorer esetleg a Double Commander megoldását.

A WinNc egy igazán sokrétű fájlkezelő alkalmazás, ami FTP klienst, fájltitkosítót, tömörítőt, beépített keresőt, CD írót is szolgáltat, ezt mind Magyar nyelven. Egy programmal kapunk meg egy több hasznos szolgáltatást biztosító eszközt. 

WinNc

WinNc Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • FTP kliens funkció
 • fájldaraboló, titkosító
 • CD író
 • beépített kereső
 • fájlok tömörítése, kicsomagolása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.winnc.com/
WinNc letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinNc
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
EUR 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • xplorer² Professional 6.0.0.32024-07-14 xplorer² Professional 6.0.0.3 (0)
  Az xplorer² Professional rengeteg mennyiségű funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a fájlkezelési műveleteinket. Számos feladathoz […]
 • EF Commander Portable 24.072024-07-07 EF Commander Portable 24.07 (0)
  Az EF Commander Portable egy paneles fájlkezelő alkalmazás, ami tartalmaz fájldarabolót, kicsomagoló, illetve fájltömörítő […]
 • FreeCommander Portable 2022.8802022-12-17 FreeCommander Portable 2022.880 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • Altap Salamander 4.02022-06-30 Altap Salamander 4.0 (0)
  Az Altap Salamander egy teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazásként használható paneles megtervezéssel rendelkező FTP kliens […]
 • xplorer² LITE 6.0.0.32024-07-14 xplorer² LITE 6.0.0.3 (0)
  Az xplorer² LITE egy számítógépen elérhető fájlokhoz rendszerinformáló kiegészítővel, hatékony, gyors fájlátvitellel elérhető […]

Szólj hozzá