Windows Product Key Finder: A Windowshoz tartozó licenc kulcshoz…

A Windows rendszerhez tartozó licenc kulcsodat tudod megtekinteni az alkalmazással ami egy nagyon egyszerű módszert biztosít, hogy az említett feladat a lehető leghatékonyabban, illetve eredményesen tudja elvégezni. A Windows Product Key Finder megoldást nem kell telepíteni.

A program hatékony eszköz amit az operációs rendszer aktiválásához szükséges licenc kulcs megjelenítésére lehet használni, tökéletes hogy az ilyen jellegű célokra használt információkat vissza tudjuk szerezni ha az valamilyen okból elveszett.

A Windows Product Key Finder használata az egyik legkevesebb felhasználói interaktivitást igényli mivel csak el kell indítani, azonnal megjeleníti a kérdéses információt. Mivel egyáltalán nem igényel telepítést, több számítógépen is használható ugyan az a korábban a számítógépre lementett program, azt egy cserélhető adathordozóról is futtathatjuk.

A szoftver csak Microsoft Windows termék esetén használható, azon belül operációs rendszereknél hatékony, ha egyéb alkalmazásokhoz is vissza akarjuk szerezni a termék aktiválására szükséges licencünket akkor egy másik programot érdemes választani.

A szabadon beszerezhető szoftver legfrissebb kiadását innen lehet beszerezni. Egy könnyen használható licenc kulcs megjelenítő program.

Windows Product Key Finder – Windows licenc kulcshoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows Product Key Finder: A Windowshoz tartozó licenc kulcshoz…
Szerző
Leírás
A Windows rendszereden használt licenc kulcs megtekintésre használhatod a Windows Product Key Finder nevű alkalmazást

Kapcsolódó szoftverek