Blog

Windows 11 operációs rendszer klónozása a WinToHDD segédprogrammal

Egy egyszerűen használható merevlemez klónozó program amivel a Windows rendszert tudjuk alapvető számítógépes tudással költöztetni. A WinToHDD megoldásával a Windows 11 rendszert telepíthetjük, illetve klónozni is tudjuk.

Ha egy másik merevlemezre szeretnénk a Windows operációs rendszert költöztetni, a szoftverrel nem kell a számítógépünket újratelepíteni. Az aktuális Windows rendszert a teljes fájlszerkezetével tudjuk másik meghajtóra klónozni. Ha eddig túl sok időt töltöttük a Windows rendszer újratelepítése után a konfigurálásával, a WinToHDD eszközével sokkal gyorsabban tudjuk személyre szabni, a Windows rendszer klónozása után egy másik merevlemezről indíthatjuk el. A program WIM, ISO, ESD, VHD, SWM képfájlokhoz hatékony. A szoftverrel akár biztonságosabban tárolhatjuk a Windows rendszeren elérhető tartalmakat amivel titkosítani is tudjuk.

A Windows klónozási feladataihoz kifogástalan

A fájljaink költöztetésének az ideje a meghajtókon található fájlok mennyiségétől függően változik. A szoftverrel akár egy teljes merevlemezt vagy egy adott partíciót is klónozni tudunk. A Windows rendszer újratelepítési feladataihoz USB adathordozókból, Bootolható adathordozókat is készíthetünk. Multiboot meghajtókat is létrehozhatunk, egy USB adathordozóról tudunk több képfájlt telepíteni.

Ha le akarod cserélni a merevlemezedet anélkül hogy újra kellene telepíteni a számítógépedet a szoftver egy nagyszerű megoldás amivel klónozni, költöztetni tudjuk az operációs rendszert. A WinToHDD futtatásával nem kell aggódnunk, hogy a fájljaink elvesznek a Windows rendszer másik merevlemezre történő költöztetésekor. A merevlemezek néhány lépésben klónozhatóak, innen érhető el a szoftver.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 11 operációs rendszer klónozása a WinToHDD segédprogrammal
Szerző
Leírás
Merevlemez klónozáshoz ideális a WinToHDD.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá