WinBin2Iso: Ingyenes ISO konverter…

Kifejezetten ISO fájlok konvertálására használható fel amivel BIN fájlokból tudsz ISO tartalmat létrehozni. Igen egyszerű a használata a WinBin2Iso lemezkép kezelőjének, Magyar nyelv, hordozhatóság jellemzi a több gépen való használat érdekében.

Egy olyan különleges rendszer eszköz, amivel lemezkép fájlokat tudsz konvertálni. Igaz a WinBin2Iso túl sok formátumot nem támogat, de lehetséges hogy pont erre a variációra van szükséged. Gyakorlatilag csak el kell indítani, majd betallózhatóak a lemezkép fájlok azonnal elvégzi a feladatot. Előnye, hogy igen gyorsan tud eredményt produkálni, ráadásul megőrzi a kiindulási alap minőségét. ISO, BIN lemezkép formátumokhoz használható. Szerencsére ezek a fájl formátumok rengeteg feladathoz szükséges. Beállításokra egyáltalán nincs szükség, így kezdők is használhatják ha tudják mit is szeretnének elérni.

Ha pont erre a lemezkép kezelő, konvertáló eszközre van szükséged innen szerezhető be. A szabadon kipróbálható változat 2GB fájl korlátozásig használható csak, ez ingyenes, otthoni használatra bőven elég.

WinBin2Iso: ISO konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WinBin2Iso: Ingyenes ISO konverter…
Szerző
Leírás
A WinBin2Iso egy kényelmes ISO szerkesztő szoftver.

Kapcsolódó szoftverek