VSDC Video Editor: Videó szerkesztő alkalmazás profi projektek létrehozásához

Korlátlan szerkesztő eszközök állnak rendelkezésre ha a VSDC Video Editor videó szerkesztőjét próbálod ki mivel rengeteg editor eszköz áll rendelkezésre. A szoftver egyik különlegessége hogy szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni multimédiás tartalmat.

A hagyományos merevlemezen tárolt videókon kívül létre lehet hozni egy videó felvételt amit felhasználhatunk egy összetett projektben. Videókon kívül zenei fájlokat, illetve képeket is felhasználhatunk, feliratozható ahol rengeteg speciális testre szabási lehetőséget is ki tudunk választani. Különlegesebbé tehető a videó szerkesztés ha azt effektek felhasználásával tesszük, a VSDC Video Editor ebből többet is tartalmaz így sokkal látványosabbá tehető a projekt.

A videó szerkesztést támogató program a megkezdett munkafolyamat szüneteltetését, illetve a későbbi folytatására is felhasználható.

Az alkalmazás felhasználói felületét rengeteg prémium szoftverre jellemző, skin segítségével lehet módosítani, ahol manuálisan lehet kiválasztani, hogy az egyes területek, a hozzájuk tartozó funkciók kinézete milyen szín arány alapján váljon elérhetővé. Vágható még, forgatható, konvertálhatjuk, illetve egyéb jellemzők módosíthatóak. Hatékony multimédiás szoftverek szerkesztéséhez ahol rengeteg hasznos eszköz között lehet választani. A VSDC Video Editor itt található.

VSDC Video Editor – videó szerkesztő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
VSDC Video Editor: Videó szerkesztő alkalmazás profi projektek létrehozásához
Szerző
Leírás
Multifunkciós eszközökkel rendelkező videó szerkesztő alkalmazás: VSDC Video Editor

Kapcsolódó szoftverek