CD/DVD

VOVSOFT Burn Studio 1.1

A VOVSOFT Burn Studio egy rendkívül csekély mérettel bíró CD/DVD író program, amit elsősorban multimédiás tartalmakhoz fejlesztettek ki. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a Blu-ray adathordozókat. Könnyen használható.

Az alábbi CD/DVD író alkalmazás azok számára lehet hasznos akik egy megbízható szoftvert keresnek abból a célból, hogy a gépeden tárolt multimédiás tartalmaidat, zenéidet, videóidat ki tudd írni CD/DVD lemezre. A VOVSOFT Burn Studio kezdőknek ideális választás.

A VOVSOFT Burn Studio letöltése után a szoftver néhány kattintásból álló telepítése után egy alapvető opciókat tartalmazó felületen kezdeményezheted az említett munkafolyamatot.

A VOVSOFT Burn Studio támogatja az újraírható lemezeket, azt vele formázhatod, minden szükséges eszköz felfedezhető ami a rugalmasabb korszerűbb használatához feltétlenül szükséges.

CD/DVD íráskor egy adott fájlt, vagy teljes mappákat is betallózhatsz a számára attól függően, hogy milyen igényeid vannak. Ez mint korábban említettük, szinte bármi lehet, audió fájlok, vagy videók.

A program támogatja a Blu-ray adathordozókat, a munkafolyamat elvégezése után, az írás végén ellenőrizni tudja a tárolóegységet, így az esetleges hibák kerülhetőek el.

A VOVSOFT Burn Studio gyakorlatilag a lehető legkevesebb erőforrást igényli a futtatása során, így bőven marad kapacitás a PC számára. A szoftver teljes kompatibilitás mellett futtatható Windows 10 operációs rendszeren.

Multimédiás tartalmak archiválásához az egyik legegyszerűbb, felhasználói interaktivitást mellőző lehetőségét biztosítja, ezt mind ingyen lehet igénybe venni.

CD/DVD lemezek írására használhatod még a CDBurnerXP, illetve a BurnAware Free íróját, az utóbbi szoftver ISO fájlokhoz, adatlemezek összeállításához az egyik legnépszerűbb segédlet. Multimédiás tartalmakhoz a Easy Disc Burner nevű program is felhasználható. Szintén nagyon egyszerű használni.

A VOVSOFT Burn Studio egy teljesen ingyenes CD/DVD író alkalmazás, amivel inkább multimédiás tartalmakat tudsz lemezre írni. A szoftver egyik kedvező tulajdonsága, hogy Blu-ray adathordozókat is össze tudsz állítani. Csekély erőforrás igénnyel bír a használata során.

VOVSOFT Burn Studio

VOVSOFT Burn Studio Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • multimédiás tartalmakhoz
 • Blu-ray támogatás
 • kezeli az újraírható adathordozókat
 • nagyon egyszerű a használata
 • a felírt adatok ellenőrzésére is mód van
 • csekély erőforrás igény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VOVSOFT Burn Studio
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnyBurn Portable 6.22024-07-15 AnyBurn Portable 6.2 (0)
  Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray […]
 • BurnAware Free 17.92024-06-27 BurnAware Free 17.9 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • Easy Disc Burner 6.6.1.3772020-03-18 Easy Disc Burner 6.6.1.377 (0)
  Az Easy Disc Burner egyszerű használatot biztosító CD/DVD író alkalmazás, amivel Blu-ray lemezeket és egyéb multimédiás tartalmakat […]
 • Burn4Free 9.8.0.02015-11-24 Burn4Free 9.8.0.0 (0)
  A Burn4Free egy kis méretű de igen remek írási segédlet ami inkább elsősorban audió tartalmakhoz lehet hasznos. Természetesen ez a […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 31.942024-07-18 Zortam Mp3 Media Studio 31.94 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]

Szólj hozzá