Vidmore Player: Filmlejátszó alkalmazás amivel Blu-ray tartalmak is megnyithatóak

Profi funkciókkal, rengeteg formátum támogatottsággal jellemezhető multimédiás szoftver a Vidmore Player, amivel sokkal jobb minőségben, illetve kiválasztható testre szabási eszközkészlettel lehet a gépről, vagy műsoros CD/DVD lemezről megtekinteni.

A program egy igazán profi funkciókkal rendelkező megoldás amivel nagyon egyszerűen lehet kiválasztani, hogy milyen forrásból szeretnénk multimédiás fájlokat megnyitni azért hogy azt megnézzük. Azt már nem kell említeni, hogy a Vidmore Player rengeteg formátumhoz az egyik legmegfelelőbb film lejátszó, itt még egyéb plusz hasznos paramétereket is elmondhatunk, konfigurálható a videó jellemzői, ahhoz egy különleges effekt kiegészítő választható ki amivel a fényerő, kontraszt és még néhány fontosabb jellemző módosítható, az esetleges hibák miatt jöhet jól, illetve a megjelenítőkhöz lehet módosítani a jobb jellemzők eléréséhez a programot.

Blu-ray lemezek lejátszása

A szoftver azon a területen is érzékelteti a kipróbálókkal a műsoros lemez megnyitása után azt a tulajdonságát hogy Lemezen tárolt videóknál használható ki leginkább azok a funkciók amire létrehozták, mivel a több fejezetre osztott tartalmakat is a szükséges tulajdonságokkal tudja kezelni, az egyes fejezet részek közötti váltás nem ront a lejátszás minőségén. A Vidmore Player erről a hivatkozásról szerezhető be amit 30 napig próbálhatunk ki az összes funkció rendelkezésre áll ezalatt.

Vidmore Player – Filmlejátszó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Vidmore Player: Filmlejátszó alkalmazás amivel Blu-ray tartalmak is megnyithatóak
Szerző
Leírás
Blu-ray filmekhez is kiváló videó lejátszó program amivel számos ismert Kodek támogatott

Kapcsolódó szoftverek