Multimédia

Video Manager 1.2.56.72

A Video Manager egy videókhoz használható kategorizálásra ideális szoftver ami igen hasznos lehet ha nagyobb filmes kollekciót tárolunk a számítógépünkön. Borítók letöltése, ID3 tag szerkesztésre. A helyi menüből is futtatható. Free alkalmazás.

A szoftvert azok számára érdemes kipróbálni akik nagyobb filmes gyűjteménnyel bírnak azokat szeretnék további rendszerezésére plusz szoftverrel egyszerűbben kezelhetővé tenni. A Video Manager egy profi videó rendszerező.

A Video Manager letöltése után a szoftvert installálni kell ami után lehetőség lesz, hogy azokat a munkafolyamatokat elvégezzük vele amire létrehozták.

A program hatalmas formátum támogatással rendelkezik ahol azok a Kodek fajták találhatóak meg amiket általában számítógépen szoktunk lejátszani a kedvenc film lejátszónkkal.

MKV, MKA, MKS, MK3D, ha ID3 Tag címkéket szeretnénk abban az esetben MP4, M4A, M4B, ALAC, 3GP formátumok nyithatóak meg. Az ID3 Tag szerkesztésnél rengeteg olyan funkció található amivel hatékonyan lehet plusz információkat hozzáfűzni a tartalomhoz, ami a felhasználóbarátabb kategorizáláshoz szükséges.

A Video Manager borítókat is le tud tölteni amivel az adathordozón található tartalmak kategorizálása lehet. Kényelmesen használható ahol akár helyi menüből is futtatni tudjuk, dinamikusan indítható el a tartalmak rendszerezése.

A szoftver néhány olyan funkciót is tartalmaz amit a hasonló programoknál nem fedezhetünk fel, ilyen a fejezetekre bontott videók fejezetenkénti címkézése.

Modern indítófelület, egyszerű használat, rendszeres funkcionális képességek találhatóak meg minden felhasználónak.

A létező ID3 tag címkék eltárolása és az azok betöltése sokkal gyorsabb használatot tesz lehetővé.

Multimédiás tartalmak rendszerezésére használható szoftver a GSoft4U Music Collection, illetve az Inviska Rename, hatékony fontos eszközöket tartalmaz, ezért érdemes ezeket az alkalmazásokat is futtatni ha rengeteg tartalmat tárolunk.

A Video Manager egy multimédiás tartalmakhoz, videókhoz használható rendszerezési munkafolyamatokat támogató megoldás amivel ID3 Tagokat is hozzá lehet adni a tartalomhoz. Rengeteg formátumot képes szerkeszteni.

Video Manager

Video Manager összefoglaló:

 • multimédiás program
 • videók kategorizálásához
 • rengeteg kodeket támogat
 • borítók beszerzéséhez
 • több módszerrel is futtatható
 • fejezeten belüli címkézés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.3delite.hu/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Video Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • tinyMediaManager 5.0.72024-06-22 tinyMediaManager 5.0.7 (0)
  A tinyMediaManager megoldásával leegyszerűsíthetjük a számítógépen elérhető multimédiás tartalmainkhoz történő hozzáférést amivel […]
 • tinyMediaManager Portable 5.0.72024-06-22 tinyMediaManager Portable 5.0.7 (0)
  A tinyMediaManager Portable multimédiás gyűjteménnyel rendelkezőknek ideális amivel a fájlok között sokkal gyorsabban megtalálhatjuk […]
 • Java Mod Player 3.9.32024-07-13 Java Mod Player 3.9.3 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]
 • TagSpaces 5.9.22024-07-11 TagSpaces 5.9.2 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 31.932024-07-11 Zortam Mp3 Media Studio 31.93 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]

Szólj hozzá