Video Converter Factory Pro 8.7

A Video Converter Factory Pro segítségével meglévő videóid kimeneti formátumát tudod konvertálás útján megváltoztatni, az egyéb funkciók részét képezi egy videóvágó, effektező összetevő is.

Nem megfelelő kimenettel rendelkező filmek esetén megoldást találhatsz a problémára ha azokat átalakítod. Erre egy ideális szoftver a Video Converter Factory Pro, amiből letölthető free alternatíva is, ami sokkal kevesebb funkciót szolgáltat. A címben szereplő alkalmazás, könnyen installálható, ahol nem kell semmilyen egyedi kérdésre válaszolni.

Gyorsan beüzemelhető. Maga a kezelőfelület egyszerű, de mégis informatív, elrendezésben az átláthatóságra törekszik. Könnyedén betallózhatóak a szerkesztésre szánt videók, azokról némi információt is megtudhatsz, használt kodek, hossz, méret, felbontás. A konvertáláshoz szükséges kodeket a bal oldalon található panelon lehet kiválasztani, ahol igen tekintélyes felhozatal áll rendelkezésre. Tudsz hagyományos kimenetet választani, de ha szükségesnek tartod, Mobil eszközre optimalizált profilt is megjelölhetsz, ahol az összes fontosabb ismertebb márka fellehető. Legyen az HTC, Blackberry, Nokia… Természetesen attól sem esel el hogy manuálisan módosítsd a videó jellemzőit, a felbontást, a bitrátát, a dekódolót, ez külön audió jellemzők esetén is manipulálható.

A Video Converter Factory Pro különlegessége mégsem ebben rejlik, hanem az előzőleg említett további szerkesztő funkciókban. Ki tudod vele vágni még a dekódolás előtt azokat a részeket amik nem odavalóak, itt egyszerűen a kezdési, illetve végpontot kell meghatározd. Nem csak időintervallumban, hanem képméret alapján is vágható a film, így kiemelhetsz abból olyan részleteket amik a számodra döntő hangsúllyal bírnak. Az egyéb funkciói között található még hogy tud effektezni is, itt előre definiált beállítások állnak kizárólag rendelkezésre, igaz ez némileg előnytelen. Alternatívájaként ajánlható a kissé szerényebb funkcionalitással bíró, de teljesen ingyenesen használható Freemake Video Converter ami magyarul is tud. Ő nem csak vágni, hanem egyesíteni is tud. Ha pedig egy valódi multifunkciós szoftverre vadászol, kipróbálhatod az aTube Catcher nevű programot, ami letöltések menedzselését is segíti.

Összességében a Video Converter Factory Pro az egyszerű kinézetet a hatékony munkafolyamat lehetőségével egyesíti, elsősorban azoknak javasolt akik kevés ismerettel rendelkeznek. Vághatsz, dekódolhatsz pillanatok alatt.

Video Converter Factory Pro összefoglaló:Video Converter Factory Pro pillanatkép

 • Konvertáló alkalmazás
 • profilos felépítés
 • vágó funkció
 • effektek támogatása
 • mobil eszköz támogatás
 • rengeteg ismert formátum
 • beépített lejátszó a tartalom megtekintéséhez
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.videoconverterfactory.com/video-converter/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Video Converter Factory Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
29.95 USD Demo
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kdenlive 20.12.12021-04-25 Kdenlive 20.12.1 (0)
  A Kdenlive egy ingyenes nem lineáris videó szerkesztő program ami rengeteg modern, kiváló szerkesztő funkcióval használható. A Free […]
 • VirtualDub 1.10.42013-10-28 VirtualDub 1.10.4 (0)
  A VirtualDub ideális alkalmazás arra hogy, meglévő videóinkon szerkesztési, vágási feladatokat tudjunk […]
 • VideoPad Video Editor 11.90 Beta2022-08-06 VideoPad Video Editor 11.90 Beta (0)
   A VideoPad Video Editor videók konvertálására és azok szerkesztésére is alkalmas remek kis szoftver. Tartalmaz még videómegosztó […]
 • AVS Video Converter 12.4.2.6962022-07-31 AVS Video Converter 12.4.2.696 (0)
  Az AVS Video Converter egy univerzális konvertáló program ami felhasználható videókhoz és audió tartalmakhoz egyaránt. A profilos […]
 • XMedia Recode 3.5.6.42022-07-24 XMedia Recode 3.5.6.4 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]